Tant a mig dia com de vesprada l’alumnat pot complementar el seu aprenentatge des de diferents àmbits:

el físic amb activitats esportives, lingüístic amb aprenentatge d’idiomes, artístic amb la música i el teatre, estratègic amb activitats de lògica…

Quina combinació elegeixes?

voluntarios-manos
TEATRE (Totes les edats a partir de vaixells)

Activitat pràctica i amb un enfocament lúdic on els alumnes desenvolupen l’expressió oral, l’expressió corporal, la memorització, el treball en equip i, d’altra banda, es treballa el respecte i l’estima pel fet artístic.

És una activitat de teatre de transmissió oral, sense llibret i sense guió. És un teatre d’improvisació que es desenvolupa a partir de narracions, músiques, històries i esdeveniments quotidians, com ara: sensacions, sentiments, percepcions, somnis, històries, fantasies, etc. És un procés de creació col·lectiva.

Com a cloenda de curs, els grup que tanquen cicle donen una representació des de la perspectiva d’una direcció convencional.

ESCACS- ajedrez (primària i ESO)

En un primer nivell els xiquets i les xiquetes experimenten el què són els escacs, aprenen a: com i a on poden moure les peces, la importància que te el centre del tauler, les trampes típiques per a principiants i exercicis bàsics de càlcul.

En un segon nivell aprenen a utilitzar la lògica als escacs, partint de les obertures del joc i ampliant la informació a: posicions del joc, exercicis d’obertura, del mig joc i de final, així com errades més freqüents per anar superant-se en aquest esport mental.

1 sessió setmanal.

 

Taller LÓGICA-MENTE (primària)

Activitat dirigida a entrenar el pensament llògic-matemàtic, practicar conceptes apresos a classe  a través de propostes lúdiques i amenes. S’afavorirà la creativitat a l’hora de resoldre problemes, així com el debat i la recerca de diferents estratègies.
Pensem amb les mans, utilitzem cartes, daus, cigrons, tapons, gots de plàstic… tot un GIMNÀS PER AL CERVELL!!

1 sessió setmanal.

MULTIESPORT (Vaixells, Avions i 1º de primària)

Els xiquets i xiquetes comencen a conèixer diferents tipus d’esports a través del joc. Es treballa la psicomotricitat i van assolint el respecte i l’acceptació de normes mentre gaudeixen en l’ambient de joc.

ATLETISME (de 2º a 6º primària)

L’atletisme té valor educatiu en si mateix: per la seva riquesa motriu, gran varietat d’habilitats i destreses bàsiques que comprendre. A més serveix de base per al desenvolupament d’altres esports d’equip.

Les especialitats que s’aniran entrenant estaran relacionades amb les proves que es realitzaran a la Mini Olimpíada d’Atletisme:

– carreres de resistències i velocitat com els revels,

– els llançaments de disc, pes i javelina,

– els salts de longitud i altura,

– carrera de tanques.

Sempre basant-se en el joc, sense deixar de costat la tècnica necessària per a totes les especialitats.

Com disposem d’un medi natural tan pròxim també realitzarem eixides al camp per a entrenar el camp a través.

Durant el curs seran proves locals i per a finalitzar, a juny, es celebra la Mini Olimpíada de Torrent, en el Parc Central. Competiran les categories benjamí (3 i 4t Pr.) i aleví (5 i 6t Pr.) d’escoles de Torrent.

VÒLEI i VÒLEI Competició (de 2º primària a ESO)

VOLEI

És un esport d’equip on fomentem la integració de tots els components i promovem hàbits saludables. En l’activitat entrenem la tècnica i la tàctica. Conforme avancen, juguem partits amistosos entre nosaltres, però no hi ha competició amb altres escoles.

Els equips s’agrupen per categories d’edat.

1 sessió setmanal.

 

VOLEI COMPETICIÓ

Aquesta activitat està més destinada al perfeccionament en la tècnica i tàctica. Es participa en la Lliga Provincial dels Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana. També s’organitzen matinals de les Lligues Comarcals dels Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana.

Als partits duran samarreta d’equip.

Els equips s’agrupen per categories d’edat.

2 sessions d’entrenament setmanal.

BÀSQUET i BÀSQUET Competició (de 2º primària a ESO)

És molt important que aprenguen valors a través del joc. L’esport ajuda al desenvolupament integral del xiquet/a i adolescent.

Per a contribuir a aquest desenvolupament actuem des de tres àmbits:

– Educació Física i motriu a través de la pràctica i aprenentatge del bàsquet.

– Educació Intel·lectual, volem crear jugadors capaços de solucionar problemes del joc de manera intel·ligent.

A més, ajudarem a la formació acadèmica dels jugadors facilitant el seu hàbit d’estudi.

– Socialització i Respecte. Fomentar el respecte i amor pel club, pels companys, entrenadors, rivals, àrbitres, públic….

PRE-BENJAMÍ: Sense competició.  Sols amistosos.nbttorrent, Escola el Drac

BENJAMÍ: Lliga Municipal (Torrent).

ALEVÍ: Lliga Municipal (Torrent).

Estem associats amb el Nou Bàsquet Torrent.

VIOLÍ Métode Suzuki (Infantil)

L’escola El Drac oferix als seus alumnes, així com als simpatitzants d’esta metodologia la possibilitat d’educar als seus fills en una nova metodologia. Podrem comprovar com es pot utilitzar la música en edats primerenques per a educar i desenvolupar tot el talent dels més xicotets.

Esta nova metodologia permet començar des dels tres anys. Per a això comptem amb un professor titulat per l’Associació Europea del Mètode Suzuki.

VIOLÍ i VIOLA (primària i ESO)

Tenim com a principal objectiu, l’aprendre a “gaudir de la música” a través de la interpretació, sols i en grup. Per això treballem la concentració i l’ordre mental a l’hora de la pràctica, utilitzant una metodologia innovadora que ens permet assolir els objectius desitjats. De la mateixa manera es treballa en la socialització dels alumnes, atenent a valors com el respecte i la col·laboració tant en l’àmbit personal com en el musical.

ALEMANY (ESO)
TEA TIME! English conversation skills (ESO)
Contacta'ns!

Pots escriure'ns un missatge i et contestarem tan prompte com siga possible.

No pots llegir-lo? Canvia el text.

Escriu el que busques i polsa enter