L’aprenentatge de l’anglès així com les noves tecnologies és molt important per a l’adaptació al nostre entorn. Per això incorporem al projecte educatiu major dedicació a l’anglès i a TIC (Tecnologia de la Informació i la Comunicació), que practiquen des d’infantil a ESO.

ANGLÈS

L’anglès a l’escola es treballa des de diferents àmbits i la sensibilització cap a aquesta llengua fa que es potencie des de la motivació i l’ús d’una bona comunicació.

A l’etapa d’Infantil, a més de l’anglès curricular, Mr English passa per les classes durant la setmana i anima als xiquets en l’escolta i l’exposició cap a aquesta llengua estrangera d’una manera més lúdica. A través de cançons, English corners i animacions, els xiquets i xiquetes viuen l’anglès d’allò més natural.

A l’etapa de Primària, a banda de l’anglès acadèmic, gaudeixen de dues sessions  temàtiques a la setmana on l’anglès adquireix el nom “d’English and Me” en 1r i 2n de primària, “English for life” en 3r i 4t de primària i “English Culture and Society” en 5é i 6é de primària. Són 2 professors les que intervenen en els grups en 2 sessions, de manera que l’atenció a l’alumnat és més individual.

En aquestes sessions es treballa des de camps semàntics adients a l’edat,  role playings i coneixen l’anglès i les seues tradicions en diferents països anglòfons.

L’objectiu és adquirir coneixements pràctics  i anar una miqueta més enllà treballant competències per a la vida en anglès.

A l’etapa d’ESO, l’anglès està desdoblat en totes les seues sessions, açò suposa estar en grup reduïts i obtindre una atenció més pormenoritzada.

L’anglès oral i pràctic obté molt de protagonisme en totes les sessions, de manera que les 3 sessions setmanals finalitzen fent ús de la parla.

Preparem al nostre alumnat  de 2n a 4t d’ESO per a que obtinguen el títol de la Universitat de Cambridge KET, PET i FIRST i podem dir que amb resultats exitosos. També som Centre Examinador de Cambridge, la qual cosa ens fa molta il·lusió després de dur uns anys preparant aquestes proves.

Al Drac… we love English!

 

 

TIC (Tecnologia de la Informació i la Comunicació)

En la línia de la innovació,  incorporem una programació adaptada a cada edat per a aprendre el bon ús de la tecnologia.

L’ús de l’ordinador i els diversos elements tècnics (perifèrics, internet, correu electrònic, xarxes socials, etc.) és en si un contingut d’aprenentatge que li demanda la societat i pot servir com instrument per a aprendre altres contingut anys.

Conem amb 2 aules d’informàtica, una d’elles amb portàtils que també fan servir en altres asignatures.

Contacta'ns!

Pots escriure'ns un missatge i et contestarem tan prompte com siga possible.

No pots llegir-lo? Canvia el text.

Escriu el que busques i polsa enter