L’escola es caracteritza per ser un espai social de construcció on interactuen mestres, professors, alumnes, pares…

Jorge R, Maldonado i Gabriela A. Arévalo.

El Departament d’Orientació és l’encarregat d’atendre a les relacions dins l’escola, per facilitar el desenvolupament i maduració del nostre alumnat en l’àmbit escolar. Amb l’alumnat: treballem atenent la seua diversitat i les necessitats que es deriven d’aquesta. Entenent que la diversitat és una qualitat inherent a les persones. Amb famílies: des de l’orientació, informació i acompanyament en el seu procés com a mares i pares. Amb professorat: treballem per atendre l’alumnat des de l’equip multidisciplinari que formem, aportant la visió psicològica en les intervencions escolars.

El D.O. és part de la columna vertebral de l’escola. Forma part de la comissió coordinació pedagògica, per tenir sempre en compte l’àmbit psicopedagògic en les dinàmiques, plans i polítiques de prevenció i d’actuació que s’articulen l’escola.

Tot açò ho fem des d’una Orientació Humanista, que és la base d’aquest Departament, açò vol dir una orientació centrada en la persona, en el respecte a la seua individualitat i l’acompanyament cap a un creixement responsable i respectuós dins la comunitat escolar, on l’aprenentatge és una eina per desenvolupar-se i créixer com a persones.

Contacta'ns!

Pots escriure'ns un missatge i et contestarem tan prompte com siga possible.

No pots llegir-lo? Canvia el text.

Escriu el que busques i polsa enter