escola el Drac, estiu, cooperativa valenciana
Per a persones de 3 a 14 anys.

EXPLORANT ALTRES MONS

Amb més ganes que mai…

Arriba aquest moment tan esperat després de tot el curs… i més, després d’aquest curs… arriba el moment en el que es trenca la dinàmica habitual on podem jugar de formes diferents, fer nous tallers, activitats i jocs, aprendre d’altra forma, moment per a descobrir a nous amics i amigues, per banyar-nos en la piscina i fer jocs d’aigua súper divertits.

Arriba… l’Escola d’Estiu de elDrac!!

S’ho mereixen!

Resum de l’escola d’estiu:

Tenim ganes de viatjar i això és el que anem a fer! Visitarem diferents Mons que ens permetran conèixer situacions, personatges i paisatges d’allò més curiosos…

Al llarg d’aquesta aventura, els xiquets i xiquetes treballaran la sensibilització social i mediambiental dins del marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’agenda 2030.

Aquesta escola d’estiu està preparada per a que els protagonistes s’expandeixen, riguen i sociabilitzen. Que es desenvolupen en un context lúdic i on l’aprenentatge i el descobriment continue…

Programació dinàmica amb setmanes temàtiques i un món d’activitats, com ara: Benvinguda amb música, dinàmiques de reconeixement dels participants i de l’espai, excursió per el bosc, jocs d’aigua i de taula, arts escèniques, gymcana, esports al nostre pavelló poliesportiu, piscina, anglès, manualitats, Festa de tancament, i més.

En definitiva, que gaudeixen del seu moment.  S’ho mereixen!!

Del 28 de juny al 30 de juliol.

El campus complet consta de 5 setmanes. Les activitats i dinàmiques es desenvolupen a través de la temàtica “Explorant altres mons”. Aquest és el fil conductor que ens acompanyarà des de la primera setmana on ens preparem i iniciem el viatge, fins a l’última on tancarem amb una gran festa, vent amb perspectiva tots els mons que hem visitat.

No obstant, està la possibilitat d’apuntar-se setmanes independents ja que en cadascuna es viatja a un món diferent.

HORARIS

Per als matiners: Escola Matinera de 8h a 9h.

El programa d’activitats de matí es desenvolupa de 9h a 13’30h.

Dinar + joc: de 13’30h a 15h.

El programa d’activitats de vesprada: de 15h a 16’30h.

BENVINGUDES I BENVINGUTS

 

TEMÀTICA PER SETMANES

1ª Setmana: El Món de l’ESPAI 

Duguem molt de temps desitjant poder eixir del nostre planeta i anar a la recerca de noves aventures. Per a començar el primer viatge necessitarem conèixer la nostra xicoteta gran tripulació i entre tots, dissenyar i construir una nau. Algunes de les nostres missions seran: abanderar el nostre equip i pensar en un lema, buscar aigua en la lluna, veure una posta de sol des de Marte, evitar els forats negres i conèixer a éssers d’un altre planeta. Esteu preparats?…

Setmana: El Món SALVATGE

Després d’esquivar asteroides i satèl·lits, la nostra nau necessita prendre terra per a repostar i fer-li una xicoteta revisió ja que fa sorolls i fa olor estrany… però arribem a un taller en plena selva on ens diuen que no tindrem la nau a punt fins a la setmana que ve. No passa res! Una mica de naturalesa ens vindrà bé, conèixer noves espècies d’animals i plantes salvatges, descobrir noves tribus i la seua manera de vida, cuidar del nostre entorn, aprendre a orientar-nos…t’ho perdràs?

3ª Setmana: El Món de l’AIGUA

Tornem a la càrrega! La nostra nau ja està llesta, només li faltava aigua en el motor…aigua!. Un component tan simple i necessari per a la vida. Així que salpem rumb a *Waterworld per a conèixer més sobre aquest element de la naturalesa en les seues diferents formes, lliurar batalles amb globus d’aigua, experimentar amb ella la importància de no contaminar-la, i també de com gaudir-la sense malbaratar-la… així doncs tots a l’aigua!.

4ª Setmana: Els Mons IMAGINARIS

Una vegada plenes les reserves d’aigua dels depòsits de la nostra nau continuem el nostre viatge però…i a on anem?. Preguntem a tota la tripulació a quin lloc estrambòtic els agradaria viatjar i ixen mil idees: a un món màgic, al món de les històries absurdes, al món a l’inrevés, al món sense col·legi (aquest no val), al món de les verdures que són súper herois, al món del graffitti… així doncs, fiquem en una coctelera totes les idees assaonant-les amb diversió i creativitat i deixem que la imaginació ens porte… fins a l’infinit i més enllà!.

5ª Setmana: El Món de la CIÈNCIA.

Arribem a l’últim tram del nostre viatge i la veritat és que ha valgut la pena. Tot això no hauria sigut possible sense vosaltres i la fantàstica nau construïda per tot l’equip, què grans sou i quin gran invent!. És per això que com a fermall i tancament d’aquest gran viatge visitarem el món científic, a l’origen de les coses i que ens dóna resposta a preguntes com: Qui va trepitjar la lluna per primera vegada?, per què s’han extingit alguns animals?, qui va inventar el Braille?… Esperem que us hagueu divertit i recordeu: “un viatge es mesura millor en amics que en milles”.

L’escola d’estiu es desenvolupa principalment en castellà. No obstant el valencià i l’anglès estaran presents en cada activitat per a que continuen aprenent i consoliden l’après durant el curs.

Bona notícia: a més dels jocs d’aigua… podrem gaudir de la nostra piscina!!

S’aplicarà la normativa vigent en el moment de començar l’escola d’estiu.

Recordeu dur el tratge de bany, barret que arreplegue be el monyo, xancles, ulleres si voleu bussejar, crema solar i tovallola. També manguitos (per a menors de 5 anys i per als que encara no saben nadar)

 

 

ESMORZAR

Com que tenim cuina pròpia i casolana que ens prepara el dinar des de primer hora del matí, també contem amb els esmorzars recent fets.

Aquest és el menú d’esmorzars per setmana:


 

 

DINARS

S’aplicarà la normativa vigent al moment d’iniciar l’escola d’estiu.

Contacta'ns!

Pots escriure'ns un missatge i et contestarem tan prompte com siga possible.

No pots llegir-lo? Canvia el text.

Escriu el que busques i polsa enter