SETMANA FORMATIVA AMB LA UPCCA:

 In Activitats i eixides, Dep. Orientació, Escola, Escola de pares i mares

Aquesta setmana hem arrancat amb la formació reben xerrades per apart de l’equip de la Unitat de Prevenció Comunitària de Torrent i emmarcades dins del nostre Pla de Formació.

Dimecres 7 els va toca a 1r i 2n d’ESO: amb dues xerrades sobre els riscos en les TIC’s i les Xarxes Socials en 1er i el consum de Cànnabis i Alcohol en 2n, com sempre les tècnics de la UPCCA en han mostrat la seua part més professional i propera per sensibilitzar entorn a les pràctiques de risc, donar alternatives i plantejar els reptes que se’ls plantegen en el dia a dia als adolescents.

Dijous 8 va tocar el torn a les famílies amb la xerrada sobre normes i lmits en les TICS i les xarxes socials.  Anna Corres, la tècnic a càrrec d’aquesta xerrada ens va donar una visió sobre el rol les famílies dins la educació del fills i les pràctiques de risc a les que s’enfronten els xiquets i xiquetes. Agraïm a totes les famílies assistents la seua participació i el seu interés, a les que no haveu pogut participar, animar-vos.

Aquestes tipus d’iniciatives, les prenem des de les necessitats que trobem entre les famílies i l’escola a la comissió de Formació del Consell escolar ja que pensem cal caminar tots junts.

Ens agradaria trobar-nos les xerrades plenes de famílies, poder compartir espais

i necessitats ens fa més fortes com a persones educadores.

Pròximament tenim: taller de Begudes Saludables en 6é, Teatre, “l’altra història de la caputxeta roja” en 4rt de primària. Totes dues activitats encaminades a fomentar l’oci i la comunicació saludables i a donar alternatives a conductes de risc.

 

Recent Posts
Contacta'ns!

Pots escriure'ns un missatge i et contestarem tan prompte com siga possible.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search