​Educació Sexual, una xerrada molt desitjada.

 In Escola

Dilluns de matí va tindre lloc a la classe de tercer de primària una xerrada sobre sexualitat a càrrec de Raquel Lobato, sexòloga i educadora social.
Aquesta xerrada venia motivada per l’interés recollit per les famílies membres de la comissió de Formació del Consell Escolar i per la pròpia Escola.
Es va dur a terme en aquest grup, perquè evolutivament considerem que és un moment idoni on es descobreix l’altre i on cognitivament es poden treballar molts conceptes.
Treballaren conceptes com ara la identitat, el cos, els desitjos, l’amor, les parelles, les sensacions… treballaren que el nostre cos és nostre i si algú fa alguna cosa que no ens agrada siga el que siga hem de dir que NO, hem de parlar sempre amb els majors, les nostres famílies o les nostres mestres, aquells majors que ens cuiden.
Tot açò es va abordar des d’una perspectiva enriquidora, respectuosa i adient a l’edat del grup.

Treballaren des de la pròpia curiositat, en una metodologia activa i participativa, fomentant la reflexió i adaptant-se a les necessitats sorgides de l’interés de l’alumnat de 3r de primària.
Es van mostrar molt participatius i participatives i interessats i interessades en el tema, Raquel ens va fer una exposició molt propera de la que vam aprendre moltes coses.

Recent Posts
Contacta'ns!

Pots escriure'ns un missatge i et contestarem tan prompte com siga possible.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search