92 PÀGINES FETES AMB EL COR

 In 3r curs, 4t curs, English Skills, Primària

Per fi tenim el nostre quadern acabat, enquadernat i preparat per a enviar a la nostra escola germana en Anatanpur. Ens ha quedat genial!!

Com ja sabeu el primer trimestre d’este curs, i com ja és un clàssic en el DRAC des del curs 2013, els alumnes de 3r i 4t de primària han estat treballant en el projecte school to school de la Fundació Vicente Ferrer.

Després de conéixer una mica l’Índia ens vam posar a treballar dur en el nostre quadern per als amics de l’Índia. Els quatre TOPICS que hem treballat este any són els següents:

TOT SOBRE NOSALTRES. Els alumnes de 3r s’han presentat perquè els coneguen millor. Han inclòs informació sobre la seua edat, famílies, amics, el lloc on viuen, el que cosa volen ser de majors i els seus colors, aliments, programes de televisió i llibres favorits.

TOT SOBRE LES NOSTRES FAMÍLIES. Ací els alumnes de 4t han treballat els seus arbres genealògics amb els membres més importants de les seues famílies i com es relacionen.

ELS NOSTRES MENJARS TRADICIONALS Els alumnes de 3r han treballat en les nostres receptes tradicionals per a identificar les característiques de la nostra pròpia cultura i per a pensar en els nostres hàbits alimentaris.
Dels plats típics van escriure la recepta, la llista dels ingredients i com preparar-los. Per això estan encantats de compartir-los. I els demanen que intenten preparar-los a l’Índia. Són deliciosos!!!!

COM ES DIU … EN TELUGU? Per a identificar les característiques de la nostra pròpia cultura i al llenguatge d’Andhra Pradesh. Els alumnes de 4t han creat un xicotet diccionari en VALENCIÀ, ESPANYOL, ANGLÉS I TELUGU.

QUÈ POTS COMPRAR AMB …? Els alumnes de 3r saben ara que la moneda índia són les rupies i l’han comparada amb els euros. També ha reflexionat sobre el cost de la vida a Espanya i a Andhra Pradesh. En els seus dibuixos es pot veure el cost de les diferents coses a Espanya.

SALUTACIONS I GESTOS Els alumnes de 4t han elaborat un catàleg de salutacions i gestos en els diferents països. Han dibuixat els gestos i escrit els seus significats i els contextos en els quals s’utilitzen.

Que diversos són els nostres idiomes!

Ha sigut una gran experiència, ara a esperar que arribe el que els nostres amics de l’Índia han fet per a nosaltres.

Aquí us deixem unes pàgines d’exemple del que enviem.

Recent Posts
Contacta'ns!

Pots escriure'ns un missatge i et contestarem tan prompte com siga possible.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search