Horari d’atenció:
D’octubre a maig: de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h i de 15:00 a 17:00 h.
Als mesos de setembre, juny i juliol:  de 9:00 a 13:00 h.

Per contactar:
Telèfon: 96 155 96 64
Correu electrònic:  administracio@escolaeldrac.com

Benvingudes i benvinguts a la pàgina d’administració de la nostra escola.
En aquest apartat et donarem informació referida a l’admissió i matrícula per al nou curs 2023-2024.

Gràcies.
Ens veiem!

Estimades famílies:

Vos informem que la Conselleria d’Educació, segons la resolució del 7 de juny 2023, obri el termini de presentació de sol·licituds per a AJUDES A MATERIAL ESCOLAR.

QUI POT PRESENTAR-LES

Infantil i primària

Per a ser beneficiària d’aquesta ajuda, és requisit imprescindible que, en la primera resolució definitiva d’ajudes de menjador escolar, la persona sol·licitant haja obtés la puntuació necessària per a ser beneficiària d’una ajuda completa de menjador o bé resulte beneficiària directa.

TERMINI DE PRESENTACIÓ

El mateix que les beques de menjador. Actualment, ja està oberta i finalitzarà amb el termini de la matrícula, tant en Infantil – Primària (5 juliol)

PROCEDIMENT

El mateix de les beques de menjador:

1. Les famílies que varen sol·licitar l’ajuda de menjador el curs passat (havent segut concedida o no)……. hauran de passar per la secretaria de l’escola per a verificar i signar l’esborrany.

2. Les famílies que NO varen sol·licitar l’ajuda de menjador el curs passat (siga perquè és la primera vegada o perquè les sol·licituds són d’altres anys) …. hauran de reomplir l’annex I (https://ceice.gva.es/documents/162640666/172239352/ANEXO+I_Solicitud+Material+Escolar_180569.pdf/23de4c89-76ca-051a-bc81-2319bae46fbd?t=1686125594594) i presentar-ho a la secretaria de l’escola.

MATERIAL SUBVENCIONABLE

Inclou el material escolar (llapisseres, llibretes, gomets, mapes, pintures…) que s’haja adquirit entre el 22 de juny al 30 de setembre 2023

Aquesta ajuda no inclou ni llibres ni material informàtic.

QUANTIA

La mateixa per a totes les persones beneficiares. La quantia destinada a aquesta ajuda es dividirà entre les persones que complixquen els requisits i les obligacions per a ser beneficiàries, amb un import màxim individualitzat de 30€

JUSTIFICACIÓ

Les persones beneficiàries disposen d’un màxim de 10 dies hàbils per demanar un justificant de la despesa a la secretaria de l’escola, el qual s’adjuntarà a la seua resolució.

PAGAMENT

Es farà un pagament únic, en el moment que s’haja comprovat tota la documentació.

PER A MÉS INFORMACIÓ

Así tenia la normativa de la Conselleria

La Xarxa Llibres és un projecte que fica en marxa la Conselleria d’Educació per facilitar l’accés als llibres a tots i totes els que vulguin participar a través de la reutilització. Des del centre i amb molta ajuda de la Comissió del Banc de Llibres que surt des del Consell Escolar, decidim entrar en aquest projecte que dona continuïtat al reciclatge de llibres que ja portàvem a terme de forma interna.

En aquest espai teniu la col·lecció de llibres de text de l’escola.

Els llibres resaltats en gris són els que entren al Banc de Llibres.

Seguint les instruccions de Conselleria, us deixem a continuació els llistats d’alumnat que optaràn a l’obtenció del certificat A2 en anglès i de francès.

Llistat alumnat d’anglès.

Llistat d’alumnat de francès.

Contacta'ns!

Pots escriure'ns un missatge i et contestarem tan prompte com siga possible.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search