“ANEM CONCLUINT LES ACTIVITATS D’ORIENTACIÓ PROFESSIONAL EN 4T D’ESO”

 In Escola

Aquest trimestre hem tingut el gran bloc d’Orientació Professional en la classe de 4t d’ESO, en tornar de les vacances començarem les entrevistes individuals, que ens serviran per traçar l’itinerari de cadascun i poder donar uns apunts que els siguen d’utilitat de cara a la matriculació.
El dimecres passat anàrem a visitar un gran institut, el Veles e Vents, un institut que en molts moments és referència pel nostre alumnat i on ens varen acollir d’allò més bé.
ens varen parlar del funcionament d’un institut, de les normes, de les exigències i de l’acompanyament cap a l’alumnat
Es vàrem trobar amb molts antics i antigues alumes del Drac i vàrem visitar un institut, enoooooormel’objectiu d’aquesta visita, aterrar i apropar-se a la realitat pròxima de part del nostre alumnat, empapar-se in situ del que suposa l’institut i donar un espentonet final per acabar el trimestre.
Dijous de vesprada vàren ser els antics alumnes els qui ens vàren visitar per tal de contar-nos la seua experiència i donar-nos uns quants consells, estudieu cada dia, feu cas a Toni, tingueu una bona base de matemàtiques, organitzeu-se, si voleu, podeu! aquests són alguns dels grans consells que es vàren esmentar aquella vesprada. Gràcies, Laura, SilviaCarmenJorgeAlexOscarAdrián i Maikel qui finalment no va poder arribar… ho vareu fer molt bé.
El proper divendres, serà l’institut de F.P. de Florida el que visitarem, una realitat cada vegada més triada pels i les joves. Esperem, tot haja sigut enriquidor i que la informació ens siga d’utilitat per fer una tria conscient.
Ànim 4t d’ESO !, sols queda l’apretó final, molta energia i molta força per a vosaltres.

  

Recent Posts
Contacta'ns!

Pots escriure'ns un missatge i et contestarem tan prompte com siga possible.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search