ARRANQUEM AMB el VOLUNTARIAT EN 3ER D’ESO

 In Escola

Hui hem posat en marxa el projecte de voluntariat d’aprenentatge–servei en la classe de valors ètics de 3r d’ESO. L’aprenentatge servei és un tipus de tècnica on aprenen valors ètics fent ètica, on passem a l’acció, i posem en pràctica els nostre valors.
L’any passat ja es va dur a terme una experiència semblant en 1r d’ESO enfront del gran èxit hem tornat a treballar amb aquesta tècnica afegint algunes premisses.

 

Enguany l’alumnat de 3r d’ESO participa amb les classes de 3r i 4t de primària en els projectes de Ciències, cada alumne o alumna d’ESO coordina un grup de treball cooperatiu d’alumnat de primària, faciliten la participació, organitzen, animen… i els fan preguntes perquè puguen per deduccions… tot açò amb una indicació clara, coordinem i acompanyes però no podem fer-los el treball.
El voluntariat ha tingut tan bona acollida entre el grup de 3r d’ESO, participen 26 de 29 alumnes, que hem hagut de fer dos grups de voluntariat, és així que una setmana un grup fa voluntariat i l’altre treballa una proposta de Valors ètics i la següent setmana fem canvi.
Hui ha sigut la primera sessió, i estem…. encantades, l’alumnat de 3r d’ESO ha donat un exemple de cara als més menuts i a més a més han estat a gust i entregats, GRACIES!!

L’alumnat que hui no ha participat en el voluntariat, ha treballat en petit grup, generant un clima de major obertura i diàleg, un gust haver pogut compartir aquest moment de reflexions brillants amb elles i ells. GRACIES TAMBÉ!!

Recent Posts
Contacta'ns!

Pots escriure'ns un missatge i et contestarem tan prompte com siga possible.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search