CONSCIÈNCIA MEDIAMBIENTAL

 In Escola

Estimades famílies,

Ens fiquem en contacte amb vosaltres per convidar-vos a participar en el nou projecte d’estalvi energètic  que l’escola ficarà en marxa la propera setmana.

Pensem que prendre consciència mediambiental és una llavor que cal educar des de molt menuts, si tenim xiquets i xiquetes conscienciats en la importància de cuidar el medi ambient, tindrem un FUTUR amb una  CULTURA MEDIAMBIENTAL RESPONSABLE.

Aquest projecte s’ha dut a terme en altres centres escolars i el resultat ha sigut molt positiu. Nosaltres també, des de la nostra escola, volem aportar xicotetes accions que ajuden a canviar el món.

Anem a treballar conjuntament amb  l’empresa “AEIOluz, Evolución Energética”. Tot el personal de l’escola hem pogut conèixer la seua manera de fer i ens dóna la confiança i motivació per compartir amb ella aquesta iniciativa; ens guiaran i assessoraran en aquesta tasca.

És un projecte que implica a tota la comunitat educativa  i que té representació  especialment dels cursos de 5é, 6é, 1r i 2n d’ESO. Per això, us demanem a les famílies implicades en aquests  4 cursos que vingau a una reunió informativa el proper dijous dia 2 de novembre a les 16.30h a l’aula de 1r d’ESO, Edifici de Secundària.

És molt important la vostra col·laboració per a  dur endavant aquest projecte

Us esperem! .

Moltes gràcies!

L’Equip Directiu

Podeu accedir a la pàgina de “AEIOluz, Evolución Energética”.

 

COMPARTIR NOTÍCIA INTERESSANT

Aquesta setmana hem pogut llegir que l’empresa Aeioluz, amb la qual anem a compartir el notres projecte d’estalvi energètic, ha tingut un merescut reconeixement.

Compartim amb totes i tots aquesta notícia.

Gràcies!

Projecte 50/50

Recent Posts
Contacta'ns!

Pots escriure'ns un missatge i et contestarem tan prompte com siga possible.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search