CURSOS ANGLÉS ESTIU AKOE

 In Escola

Benvolgudes famílies,

Us informem del llançament dels cursos d’immersió lingüística a l’estranger que AKOE organitza durant el mes de juliol 2019. AKOE està format per un grup d’escoles cooperatives entre les quals està el nostre centre. Aquests cursos han sigut coordinats conjuntament per AKOE i els seus centres des de 2009, i han facilitat la mobilitat de quasi 900 alumnes i 50 professors dels centres d’AKOE.

Els cursos van dirigits a l’alumnat de l’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius i les destinacions que oferirem enguany són York (Regne Unit), Kilkenny (Irlanda), Boston (EEUU) i Toronto (Canadà).

La matrícula començarà el 21 novembre fins al 23 desembre i es pot consultar tota la informació en la nostra pàgina web, www.akoe.org. Us recomanem assistir a la reunió informativa en la qual presentarem aquesta programació i podrem resoldre els dubtes que us puguen sorgir. Aquesta tindrà lloc el proper dijous 29 de novembre a les 17:15h a l’aula de 1r d’ESO.

Si desitgeu assistir, preguem confirmeu assistència via email a Maise de Felipe Ferrer, professora anglés a secundària. maise.eldrac@gmail.com o a Louise Drakley internacional@akoe.org,  coordinadora del nostre departament d’internacional d’AKOE.

Moltes gràcies pel vostre  interès.

 

AKOE Internacional

Recent Posts
Contacta'ns!

Pots escriure'ns un missatge i et contestarem tan prompte com siga possible.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search