Cursos d’anglès a l’estiu Cursos AKOE Internacional 2018.

 In Escola

Estimades famílies:

La cooperativa de segon grau AKOE Educació, a la qual pertany el nostre centre, EL DRAC, junt a altres huit cooperatives (Florida, Carolines, La Comarcal, Gavina, Escuela2, Grupo Sorolla, Comenius, Masia), enguany ofereix una nova programació de Cursos d’anglès a l’estiu Cursos AKOE Internacional 2018.

Els centres AKOE organitzem des de fa més de 20 anys programes europeus, projectes internacionals i altres activitats al voltant de l’ensenyament de les llengües i el plurilingüisme, sempre amb l’objectiu prioritari dels nostres centres de millorar l’aprenentatge i la competència comunicativa i intercultural del nostre alumnat.

Aquest curs 2017-18 AKOE Internacional promou per a juliol 2018, la novena edició dels seus Cursos d’anglès a l’estranger (Regne Unit, Irlanda, EEUU i Canadà) dirigits a estudiants de Secundària, Batxiller i Cicles Formatius.

Aquests cursos ha sigut coordinats conjuntament per AKOE i els seus centres des de 2009, i han facilitat els darrers 8 anys, la mobilitat de casi 900 alumnes i 50 professors dels centres d’AKOE, a 5 països i més de 13 destinacions diferents. Enguany l’oferta compta amb les destinacions i programes consolidats de York, Kilkenny, Bristol, Toronto i Vancouver.

Com sempre serà el nostre professorat d’AKOE o afí el que acompanyarà als grups dels nostres alumnes als respectius cursos i el que farà el seguiment de totes les activitats.

Les famílies interessades en els cursos esteu convidades a la reunió informativa que es realitzarà el dimarts 14 de novembre a les 18h. al Saló d’actes de Florida Centre de Formació, Edifici C, carrer En Jaume I, 2, Catarroja.

*Confirmeu assistència als e-mails maise.eldrac@gmail.com o internacional@akoe.org.

Salut,

Maise de Felipe Ferrer

Recent Posts
Contacta'ns!

Pots escriure'ns un missatge i et contestarem tan prompte com siga possible.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search