ucev
akoe

El Drac com a cooperativa, basa el seu funcionament en l’autonomia i independència per regir-se, fent normes i òrgans propis dins de la llei de cooperatives. Gràcies a aquesta llibertat podem desenvolupar amb la participació de tots, projectes educatius propis, consensuats revisats i avaluats democràticament pels socis. L’objectiu últim és poder oferir a la comunitat educativa un servei educatiu de qualitat, incloent  en els nostres projectes característiques com, fer una escola inclusiva, democràtica i participativa, plurilingüe, innovadora, arrelada amb l’entorn i la nostra cultura, compromesa ètica i socialment i laica. Considerem que en l’escola cada dia és únic, tant per als alumnes, mestres, personal no docent i famílies, per tant tots som aprenents i ensenyants, la formació de tots deu ser continua.

elDrac  forma part del moviment cooperatiu valencià: UCEV, Unió de Cooperatives d’Ensenyament del país Valencià i Akoe, cooperativa de 2º grau formada per 9 cooperatives d’educació de la C.Valenciana

organitzacions amb qui compartim valors d’identitat, responsabilitat, equitat, sostenibilitat, honestedat, transparència i vocació de servei públic. Les cooperatives d’ensenyament hem estat capdavanteres de transformacions socials.

Per una major informació us anime a llegir les declaracions educatives de les cooperatives:


1ª Declaració
11/2009
Il·lustacions:
LaGRUAestudio

2na Declaració
03/2011
Il·lustracions:
Miguel Calatayud

3ª Declaració
05/2012
Il·lustracions:
Vicent Ramon Pascual

4ta Declaració
05/2013
Il·lustracions:
Aitana Carrasco

5ª Declaració
04/2014
Il·lustracions:
Ada Sinache

6ª Declaració
04/2015
Il·lustracions:
Artur Heras

7ª Declaració
04/2016
Il·lustracions:
Mar HernándezDescription

8ª Declaració
05/2017
Il·lustracions:
Menguao
Contacta'ns!

Pots escriure'ns un missatge i et contestarem tan prompte com siga possible.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search