EL MAGATZEM DE DENTS D’ODON PÉREZ

 In 1r curs, 2n curs, Activitats, el Drac, Escola, Primària

Hola dragoneres i dragoners.

El passat dijous 12 de març, el primer cicle de primària de l’escola el Drac, realitzarem una visita a un lloc molt especial, el magatzem de dents d’Odon Pérez. Va estar una visita molt interessant on ens endinsarem a la fàbrica de dents i ens explicaren tot el procés que es du a terme amb eixes dents tan especials que ens cauen quan som xicotets! A més, realitzarem un taller d’una porta màgica per posar-la a casa i que el ratolí puga accedir fàcilment i endur-se la dent. Vàrem al·lucinar amb tot. Els xiquets i les xiquetes estaven molt emocionats!

Una vegada realitzada la visita (que animem a tot el món que la visiteu) anàrem al llit del riu Túria per retrobar-nos amb la resta de cicles de primària. Ells i elles estaven realitzant un matí esportiu a les pistes d’atletisme, i nosaltres ens aproparem per a donar suport i animar a tots i totes.

Per últim, ens dirigirem a un parc també del riu i allí dinarem tots i totes junts/es, creant un ambient molt familiar de tota l’etapa de primària.

Va ser una eixida molt profitosa i que tots i totes gaudirem molt!

 

Recent Posts
Contacta'ns!

Pots escriure'ns un missatge i et contestarem tan prompte com siga possible.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search