Eleccions Consell Escolar

 In L´escola
 Eleccions Consell Escolar
                                                 Animeu-vos!
 
Estimades famílies,
Enguany tenim Eleccions al Consell Escolar, cada dos anys es dóna aquest procediment a la nostra escola.
El Consell Escolar pretén ser un fòrum de debat i d’informació on poder compartir idees i propostes a més d’estar assabentats de les qüestions d’escola que tractarem segons calendari  escolar, metodologies que fiquem en marxa o altres inquietuds d’escola a nivell intern.
Ser elegit com a representant de les famílies suposa tindre un coneixement de l’escola més profund i participar de xicotetes reunions on calga  la vostra implicació, però sobretot, tindre una comunicació fluïda en el centre; via mail principalment i recorrint a vosaltres personalment en moments puntuals del curs escolar.
Considerem convenient que es presenteu al Consell Escolar perquè estar involucrat amb l’escola sempre és positiu i tindre la vostra opinió és fonamental per la nostra escola. 
Us contem a grands trets en què consisteix aquest procediment…
Com sabreu cada classe té entre 1 i 2 representats que fan de nexe amb les reunions del Consell Escolar  de la  vostra classe i la nostra escola. Es fan entre 4 i 5 reunions a l’any on ens veiem i tractem temes del curs i qualsevol qüestió que us i ens preocupe.
Els representants titulars del Consell Escolar surten de les votacions de les famílies. Cada 2 cursos es renova el 50%, enguany és moment de fer renovació. 
Continuaran com a representants del Consell Escolar Silvia López i Ángela Martí, però heu de votar a 2 persones més que seran representants titulars també.
Fins al divendres dia 17 de novembre teniu de temps per a presentar-vos com a representants titulars. Podeu parlar amb Norah, Aroa, Diana o Maise.
 
Us animem a fer-ho, és una experiència interessant i enriquidora!!!
Gràcies!
L’Equip Directiu
Recent Posts
Contacta'ns!

Pots escriure'ns un missatge i et contestarem tan prompte com siga possible.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search