Enhorabona Marcos!

 In Escola

El passat cap de setmana, el nostre alumne de 4rt d’E.S.O. Marcos Ruda, va guanyar l’última cursa del mundial Junior FIM CEV Repsol, celebrada al Circuit Ricardo Tormo de Xest. Amb aquesta victòria ha aconseguit la 5a posició al campionat.

Va ser un gran cap de setmana per a Marcos, ja que a més de la cursa, va aconseguir la pole position del cap de setmana i va establir un nou rècord del circuit.

Des de l’escola El Drac SCoopV volíem felicitar a Marcos en aquesta gran victòria i animar-lo a continuar lluitant per fer-se un lloc en el sector automobilístic mundial. Estem segurs que amb un dur treball ho aconseguirà.

Molta força en aquest camí Marcos.

 

 

El pasado fin de semana, nuestro alumno de 4º de E.S.O. Marcos Ruda, ganó la última carrera del mundial Junior FIM CEV Repsol, celebrada al Circuito Ricardo Tormo de Cheste. Con esta victoria ha conseguido un 5º puesto en el campeonato.

Fue un gran fin de semana para Marcos, puesto que además de la carrera, consiguió la pole position del fin de semana y estableció un nuevo récord en el circuito.

Desde la escuela El Drac SCoopV queríamos felicitar a Marcos en esta gran victoria y animarlo a continuar luchando para hacerse un lugar en el sector automovilístico mundial. Estamos seguros que con un duro trabajo lo conseguirá.

Mucha fuerza en este camino Marcos.

Recent Posts
Contacta'ns!

Pots escriure'ns un missatge i et contestarem tan prompte com siga possible.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search