ESCRIT DE PAU

 In el Drac

Bon dia xics i xiques!!

Aquest és el manifest de PAU que avuí volem compartir amb tots vosaltres.
Companys i companyes de la nostra escola, la PAU significa conviure amb la gent amb un respecte mutu i ajudar-nos en tot allò que pugam.
Aquest any volem parlar-vos de la PAU, però d’una PAU més propera, d’una PAU amiga.
Allò que ens proporciona molta PAU és estar amb els nostres iguals, amb les persones que estimem, per això us animem a rodejar-vos d’amabilitat, solidaritat i observeu el vostre voltant per si pot haver-hi amics i amigues que us necessiten, potser tu també els necessites a ells.
Ens aporta molta PAU sentir-nos lliures, que respecten la nostra opinió encara que no siga compartida per tothom de vegades.
Ens lleva la PAU interior sentir-nos tristos o decebuts. Per favor, que ningú ordene que heu de fer, almenys sense arguments vàlids i crítics, doncs totes i tots podem arribar a ser i tindre el que ens proposem.
Estem en 4t d’ESO, any on cal elegir i prendre decisions importants per al nostre futur, però ho volem fer amb calma i tranquil·litat, tenim capacitats i voluntats per obtindre els nostres propòsits.
Desitgem que no deixeu que us tallen les ales, que no apaguen la llum dels vostres ulls i us animem a lluitar pels vostres somnis.
La PAU és un passeig dolç que tenim la sort de gaudir des de la nostra escola.
Gràcies!

       

Recent Posts
Contacta'ns!

Pots escriure'ns un missatge i et contestarem tan prompte com siga possible.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search