Espai obert: Un final de primer trimestre molt actiu amb Emi Breuss

 In Escola

Aquest final de trimestre, hem tingut l’oportunitat de gaudir de l’exposició d’Emi Breuss, la qual es va inaugurar el dia 24 de novembre amb l’assistència de famílies i alumnes dels cursos de 5è i 6è. Hem disfrutat durant tres setmanes d’aquest regal per als ulls, mitjançant els tallers i tertúlies que ens ha ofert.

Vam començar el dimarts dia 5 amb 1r d’ESO, qui va deixar lliure la seva creativitat amb el taller de disseny gràfic proposat per Emi. Amb 3r d’ESO i 4t, la proposta va ser una xerrada centrada en la part professional de l’art, amb l’objectiu d’il·lustrar l’exposició “Vivir del Arte”.

El dimarts dia 12, Emi va continuar amb tallers de disseny gràfic amb el segon i tercer cicle de primària. Amb el primer cicle, vam realitzar una tertúlia artística amb la presència de l’artista de les obres. Tant l’artista com l’alumnat van quedar satisfets i contents. Va ser un regal per a aquells que vam poder assistir.

Estem encantats amb la vida que el nostre espai obert està adquirint. Gràcies a tots els artistes que portem dins per acudir dia a dia i mostrar-nos com gaudeixen d’aquest espai.

Recent Posts
Contacta'ns!

Pots escriure'ns un missatge i et contestarem tan prompte com siga possible.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search