EXTRAESCOLARS EL DRAC CURS 2023-24

En aquest espai trobareu la informació de les activitats extrescolars. S’anirà actualitzant constantment.

En primer bloc teniu la descripció de les diferents activitats, a continuació els horaris.

Benvigudes i benvinguts.

BREU DESCRIPCIÓ DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS. Per accedir a la informació polseu damunt de la pestanya.

INICIACIÓ MUSICAL

Les xiquetes i els xiquets  disfrutaran d’activitats escollides especialment per a treballar els objectius musicals, utilitzant el joc i la imaginació com a metodologia.

El nostre és un mètode d’aprenentatge per impregnació, paral·lel al de la llengua materna. Com qualsevol llenguatge, primer s’escolta, després es parla i per últim s’escriu.

Les activitats que inclou el taller són, entre altres:

 • escolta i exploració d’instruments reals,
 • contes musicats,
 • descobriment de la pròpia veu a través dels sons de l’entorn,
 • jocs rítmics i corporals, danses i balls,
 • audicions de  música de totes les èpoques…

També aprendrem cançons que les famílies rebran mitjançant el correu electrònic, per a participar des de casa.

El nostre objectiu general és proporcionar als més menuts un espai per a familiaritzar-se amb el llenguatge musical, amb el qual experimentar i expressar les seues sensacions i emocions, a més d’afavorir el seu creixement integral.

Polseu al damunt del següent vincle per a saber més:  https://www.youtube.com/channel/UCiw2way36-fg-_lfu7U5Gfg

ESCACS

A  aquesta activitat potenciem l’apartat lúdic i formatiu dels escacs. Es treballa amb una base tècnica, però el nostre objectiu és que els alumnes gaudeixin de l’activitat, es formen en valors i adquireixin destreses que puguen utilitzar en la seua vida diària i acadèmica, com són l’atenció, la concentració i la selecció entre diferents opcions.

El plantejament és eminentment pràctic i la major part del temps els nens estan jugant, ja siga fent partides o bé activitats i jocs relacionats amb els escacs.

Objetius

 • Gaudir dels escacs.
 • Conèixer el reglament bàsic del joc.
 • Conèixer les estratègies i tàctiques del joc per poder jugar una partida ben raonada.
 • Assolir un comportament esportiu i de respecte envers els companys i el professor.

Continguts

 • En un primer nivell els xiquets i les xiquetes experimenten el què són els escacs, aprenen a: com i a on poden moure les peces, la importància que te el centre del tauler, les trampes típiques per a principiants i exercicis bàsics de càlcul.
 • En un segon nivell aprenen a utilitzar la lògica als escacs, partint de les obertures del joc i ampliant la informació a: posicions del joc, exercicis d’obertura, del mig joc i de final, així com errades més freqüents per anar superant-se en aquest esport mental.

Metodologia

A la nostra escola plantegem els escacs com una activitat transversal que desenvolupa hàbits positius i que pot ajudar a l’aprenentatge escolar i afavorir aspectes clau del rendiment escolar i incidint en l’emergent formació del caràcter dels alumnes.

Polseu al damunt de la imatge per a saber més:

GUITARRA I UKELELE

Classes grupals d’iniciació de guitarra o Ukelele .  On poder aprendre destreses bàsiques per tocar els teus temes preferits.

Metodologia pràctica, basada en estimular el gust per la música, id esenvolupar habilitat básiques amb l’instrument,  partint dels interessos propis dels participants i unint al grup d’alumnat que comparteix aquesta sensibilitat.

Apunta’t a l’activitat “GUITARRA I UKELELE”. Aprendrem amb bon rotllo i sense pressió, els acords bàsics per a composar i tocar versions de les cançons que més et molen.

Tindrem una oferta alternativa d’oci saludable, creativa i relaxant, que fomenta la capacitat de superació i la sensibilitat estètica dels participants, i podrem gaudir del nostre gust per la música.

Podrem  tocar  en grup, amb la col·laboració artística de tots els membres. Això suposa a més desenvolupar els valors de paciència, empatia i capacitat d’ajuda i autocrítica.

Promou l’escolta activa, l’atenció i  l’oïda musical, fonamental per a desenvolupar la nostra creativitat com a instrumentistes aprofitant de la millor manera, per a un músic,  el nostre  temps d’oci.

LIVING ENGLISH

 

Es tracta de la parla en anglés recreant diferents situacions de forma lúdica.

Al llarg del curs es faran sketches, dramatitzacions de diferents escenes de la vida quotidiana, jocs diversos per a practicar la parla, cançons, acudits, rimes, jocs de taula, etc.

Objectius:

 • Millorar el coneixement de llengua anglesa.
 • Guanyar confiança a l’expressió oral de l’anglés.
 • Practicar de forma lúdica la parla de l’anglés.
 • Memoritzar cançons, rimes, etc.
 • Augmentar el vocabulari.
 • Millorar la pronunciació.
 • Millorar la escolta i la comprensió de textos orals.

Continguts:

 • Textos orals o escrits en la llengua anglesa, adequats a l’edat del alumnes.
 • Vocabulari específicper a  diferents situacions.
 • Estructures bàsiques en la llengua anglesa.
 • Gaudir en diverses situacions utilitzant la llengua anglesa.

Metodologia

Durant la sessió es treballarà en grups reduïts, per parelles o de forma individual. Es farà ús de rimes, cançons, jocs de taula, etc. per propiciar l’ús lúdic de la llengua anglesa.

Es tractarà de que tots tinguen el seu moment d’expressió en anglès atenent a les diferents edats i capacitats.

S’afavorirà la correcta pronúncia dels fonemes diferenciats de l’anglès en comparació amb els similars de la seua llengua materna.

MADRE TIERRA

És un projecte que abarca múltiples disciplines artístiques fent que l’alumnat vullga viure a un mon millor i a mirar-lo d’una forma creativa. L’art serà l’instrument per a descobrir, explorar i aprendre del mon actual, adquirint nous hàbits per a cuidar-LO i cuidar-NOS. Treballarem per a millorar l’expressió oral, escrita i corporal, desenvolupant el respecte cap a la pròpia obra i a dels demés. L’alumnat es convertirà en explorador de noves rutes, mentre descobreixen el plaer de crear a partir d’experiències noves.

OBJECTIU GENERAL

Que l’alumnat puga, a través de les arts plàstiques, fotografia, música, teatre… adquirir valors, actituds i coneixements imprescindibles actualment. Desenvoluparem diferents capacitats com la observació, la expressivitat, la escolta, la creativitat i el treball en equip. Tot açò mitjançant l’eix transversal de la cura de la NOSTRA TERRA i el RESPECTE A LES PERSONES.

BLOCS TEMÀTICS

Per aquest projecte s’han dividit totes les activitats en cinc blocs temàtics: l’entorn natural, els animals, les plantes, les persones i l’entorn urbà.

LES ACTIVITATS

Pintura amb acrílics, retoladors, llapiceres.

Gravat.

Estampat.

Treball amb fotografies. Collage.

Modelat amb argila i paper maché fet per nosaltres.

Reciclatge.

Creació d’instruments musicals.

Escriptura creativa.

Experiment amb plantes, herbaris, germinació, etc.

Polseu al damunt de la imatge per a més informació:

Els xiquets i xiquetes comencen a conèixer diferents tipus d’esports a través del joc. Es treballa la psicomotricitat i van assolint el respecte i l’acceptació de normes mentre gaudeixen en l’ambient de joc.

Objectius:

 • Millorar la psicomotricitat general.
 • Millorar la autoestima.
 • Acceptar les normes dels jocs.
 • Gaudir i passar-ho bé amb els companys.
 • Cuidar el nostre cos.

Continguts:

 • Habilitats motrius: equilibri, agilitat i coordinació.
 • Habilitats socioemocionals del joc i l’esport.
 • Normes i regles dels jocs.

Metodologia:

En una primera part, les activitats es faran en gran grup. Tots i totes intervenen als jocs. En la segona part, la participació és individual per a desenvolupar habilitats motrius personals.

Com anem a treballar?

 • Realització d’activitats dirigides al control del cos en situacions d’equilibri, trepa, desplaçaments, salts, etc.
 • Desenvolupament de la coordinació i l’agilitat amb diferents materials.
 • Activitats i jocs que ens fan acceptar i respectar les normes del joc.

VIOLÍ I VIOLA (particulars)

Classes de violí i viola per a que els xiquets i xiquetes des dels 6 anys en endavant,  puguen gaudir de la música com a forma d’expressió i comunicació per mitjà dels seus  principals elements: ritme i melodia. Amb aquesta finalitat, s’ofereix l’adquisició i  desenvolupament d’habilitats tècniques amb el violí o la viola. Encara que no és necessari des del primer dia, cal instrument propi!

En les classes, mitjançant l’ús del propi cos i el coneixement i sensibilització en les  pròpies sensacions corporals es desenvoluparà la capacitat de comunicació musical  amb nosaltres mateixos i les persones que ens envolten. Es faran servir jocs, activitats  creatives i de imitació.

L’activitat està orientada tant per a persones que volen gaudir d’una activitat lúdica,  com a aquells i aquelles que volen aconseguir una interpretació avançada amb  l’instrument. L’activitat també està oberta a alumnes del conservatori que necessiten  reforçar el seu estudi, ajudant-los en els continguts i desenvolupant les destreses  necessàries per a poder aconseguir els objectius del curs.

Al mateix temps, l’activitat també està dirigida a qualsevol persona i de qualsevol edat,  que senta el desig d’expressar-se a través del violí o de la viola.


VIOLÍN y VIOLA (particulares)

Clases de violín y viola para que los niños y niñas desde los 6 años en lo sucesivo, puedan disfrutar de la música como forma de expresión y comunicación por medio de sus principales elementos: ritmo y melodía. El objetivo es la adquisición y desarrollo de habilidades técnicas con el violín o la viola. Aunque no es necesario desde el primer día, ¡hace falta un instrumento propio!

En las clases, mediante el uso del propio cuerpo y el conocimiento y sensibilización en las propias sensaciones corporales se desarrollará la capacidad de comunicación musical con nosotros mismos y las personas que nos rodean. Se usarán juegos, actividades creativas y de imitación.

La actividad está orientada tanto para personas que quieran disfrutar de una actividad lúdica, como aquellos y aquellas que quieran conseguir una interpretación avanzada con el instrumento. La actividad también está abierta a alumnos del conservatorio que necesitan reforzar su estudio, ayudándolos en los contenidos y desarrollando las destrezas necesarias para poder conseguir los objetivos del curso.

Al mismo tiempo, la actividad también está dirigida a cualquier persona y de cualquier edad, que sienta el deseo de expresarse a través del violín o de la viola.


Hola! Sóc Andrés i vaig començar a tocar el violí als 10 anys. De fet, vaig anar a classe a  l’Escola el Drac, amb Luis Roig. També vaig anar al Conservatori Professional de Música  de Torrent i al Conservatori Superior Joaquín Rodrigo de València. He participat en  molts conjunts instrumentals com ara l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de  València o l’Orquestra de València. També he rebut classes de professors i professores  molt bons com ara Anabel García del Castillo, Mirabai Weismehl o Mª Carmen  Antequera. Des de fa sis anys vaig començar a fer classes tant a escoles com a  acadèmies com a particulars i ara és la meua activitat principal relacionada amb la música.


¡Hola! Soy Andrés y empecé a tocar el  violín a los 10 años. De hecho, fui a clase en l’Escola el Drac, con Luis Roig.También fui al Conservatorio Profesional de Música de Torrent y al Conservatorio Superior Joaquín Rodrigo de València. He participado en muchos conjuntos instrumentales como por ejemplo la Orquesta Filarmónica de la Universidad de Valencia o la Orquesta de Valencia. También he recibido clases de profesores y profesoras muy buenos como por ejemplo Anabel García del Castillo, Mirabai Weismehl o Mª Carmen Antequera. Desde hace ya seis años comencé a dar clases tanto en escuelas como academias como particulares y ahora es mi principal actividad relacionada con la música.

PATINS

El patinatge constitueix un excel·lent exercici físic amb grans beneficis ja que treballa l’equilibri, coordinació i la atenció. A més fomentar en exercici en equip i les seues relacions.
Amb aquesta activitat volem potenciar també el gust per fer esport i oferir una alternativa d’oci saludable.

Objectius:

 • Practicar un esport d’equip com element de socialització i desenvolupament personal.
 • Fomentar actituds i conductes de companyerisme, cooperació i superació.
 • Ejercitar el control corporal a través de exercicis d’equilibri i coordinació.
 • Propiciar una alternativa saludable al temps d’oci.
 • Presentar un esport alternatiu i menys conegut el qual té moltes oportunitats en tots els seus àmbits.

Continguts:

 • Controlar el moviment sobre les rodes, l’equilibri, la correcció postural, els desplaçament bàsics i les frenades.
 • Treballar l’atenció, el control motor, la coordinació i la rapidesa de reacció. Introduirem els giros, el patinatge en parelles.

Augmentar paulatinamente la dificultat i complexitat dels moviments.

FÚTBOL SALA

Enguany l’escola vol apostar per un esport poc conegut i amb molts beneficis, tant físics i mentals com de desenvolupament grupal i individual.
Amb el principal objectiu de “pegar-li la volta a la truita”, volem mostrar que aquest esport té uns valors humans molt diversos i beneficiosos per a tota aquella persona que vullga participar tal com: esforç, motivació, honestedat, companyerisme, disciplina i humilitat.
Apostem per mostrar una alternativa saludable, en tots els sentits, amb aquest esport tan complet.

Objectius:

 • Fomentar la cooperació i amistat a través d’aquest esport.
 • Desenvolupar la personalitat del participant, intervenint en la seua formació d’una manera transversal i coordinada amb la família.
 • Oferir l’oportunitat d’expressar-se deportivament, on el valor del companyerisme, pensament grupal i disciplina siguen una prioritat.
 • Promoure el sentit esportiu, ensenyant a acceptar i complir les regles del joc, així com les decisions grupal que es poden prendre.
 • Millorar les capacitats tècniques, tàctiques i físiques, tant col·lectives com individuals.
 • Perfeccionar la formació teórico-pràctica del futbol sala.

Valors:

 • Llibertat de participació
 • Inclusió cap a totes les persones que vullguen participar.
 • Diversió coma principal valor d’aquesta activitat.
 • Participació.
 • Respecte per les persones que practiquen aquest esport; jugadores i jugadors, àrbitres, entrenadores i entrenadors.
 • Esforç per a aconseguir les metes personals i grupals.
 • Disciplina com a mètode de treball.
 • Humilitat per a conèixer el valor de la victòria i la derrota.
 • Motivació.
 • Convivència.

INFANTIL I PRIMÀRIA

Inglés nativo con bambolango, is not your average afterschool activity. ¿Por qué? Pues porque no se trata de aprender inglés, sino de vivirlo. Cada mes, los niños y niñas de infantil y primaria descubrirán un tema afín a sus intereses, y adaptado a sus necesidades y habilidades, con el único objetivo de que se lo pasen bien. ¡En inglés!

Metodología

A través de diversas actividades interactivas, realizadas íntegramente en inglés nativo, trabajaremos el vocabulario principal de los temas propuestos cada mes. Así disfrutaremos de propuestas como:

– actividades sensoriales

– propuestas artísticas

– manualidades

– dinámicas grupales

– juegos de mesa

– juegos de cartas

– lecturas de cuentos

Y algunos ejemplos de los temas que cubriríamos son:

– Food (fruit, vegetables, drinks, etc.)

– At school

– The seasons (autumn, winter, spring, summer)

– Bugs and insects

– Superheroes

A bit about me Hello! I’m Deborah! Nací y me críe en Inglaterra, y me mudé a España hace ¡más de 15 años ya! Estudié Derecho y Filología Española en la University of Cardiff, Wales y un Máster en Gestión de Recursos Humanos (ADEIT, Universidad de Valencia). Cuando nacieron mis hijas, a quienes criamos en 3 idiomas (inglés, español y catalán), se despertó en mi un deseo de centrarme en el mundo de los idiomas y compartir todas nuestras experiencias lingüísticas con los demás. Y por ello empecé Bambolango, que NO es una academia, sino una forma de vivir y experimentar el inglés.


SECUNDÀRIA

En las clases de inglés nativo en secundaria perseguimos un objetivo sencillo – hablar, hablar, y hablar! Así, desarrollaremos las habilidades necesarias para poder conversar con naturalidad y aumentar la confianza a la hora de comunicarse con los demás en inglés.

Metodología

Usando como base los temas de interés actual, además de los intereses específicos de los alumnos, llevaremos a cabo distintos ejercicios que fomentan la conversación e interacción en inglés. Aprovecharemos diversos medios como las películas, las series, las revistas, youtube, y los periódicos, para poder gozar de una gran riqueza y variedad de vocabulario, tonos e inputs en inglés nativo.

Cultura, lengua y diversión, ¡todo en uno!

A bit about me Hello! I’m Deborah! Nací y me críe en Inglaterra, y me mudé a España hace ¡más de 15 años ya! Estudié Derecho y Filología Española en la University of Cardiff, Wales y un Máster en Gestión de Recursos Humanos (ADEIT, Universidad de Valencia). Cuando nacieron mis hijas, a quienes criamos en 3 idiomas (inglés, español y catalán), se despertó en mi un deseo de centrarme en el mundo de los idiomas y compartir todas nuestras experiencias lingüísticas con los demás. Y por ello empecé bambolango, que NO es una academia, sino una forma de vivir y experimentar el inglés.

TEATRE

El nostre projecte de teatre consisteix en la realització d’activitats que, a partir d’una dinàmica expressiva plena, us facilitarà el desenvolupament de les capacitats creatives i comunicatives.

Objectius:

 • Potenciar habilitats socials, afectives que afavoreixen les relacions amb altres companys.
 • Desenvolupar les capacitats d’interpretació i posar-se en el lloc de l’altre mitjançant el joc.
 • Memoritzar textos senzills i adquirir les capacitats interpretatives.
 • Aconseguir la capacitat d’improvisació,
 • Potenciar el desenvolupament corporal i físic a través d’exercicis i jocs.
 • Aprendre a escoltar, respectar als companys i atendre ordres.
 • Impulsar la creativitat i expressió cap a l’exterior.

Continguts:

 • Situacions i presa de contacte a través de l’expressió corporal.
 • Jocs i activitats dramàtiques (posar-se en diverses situacions i improvisar)
 • Muntatge teatral i creació de decorats.
 • Activitats de respiració, fonologia, relaxació, concentració, etc.
 • Activitats que afavoreixen l’expressió oral i comunicació.
 • Realització i exposició d’una obra de teatre (segons grups, edats i membres de l’activitat).

Metodologia

La metodologia serà pràctica, basada en exercicis d’expressió corporal, tècniques d’entonació (control de pauses, respiració…). Es treballarà de forma dinàmica i creativa, on combinarem molts jocs i tècniques expressives. No es tracta d’aprendre un paper teatral, sinó d’utilitzar el teatre com a recurs que ens permet  jugar, divertir-nos i aprendre.


TEATRO

Nuestro proyecto de teatro consiste en la realización de actividades que, a partir de una dinámica expresiva, facilitará el desarrollo de las capacidades creativas y comunicativas.

Objetivos:

 • Potenciar habilidades sociales, afectivas que favorecen las relaciones con otros compañeros.
 • Desarrollar las capacidades de interpretación y ponerse en el lugar del otro mediante el juego.
 • Memorizar textos sencillos y adquirir las capacidades interpretativas.
 • Conseguir la capacidad de improvisación.
 • Potenciar el desarrollo corporal y físico a través de ejercicios y juegos.
 • Aprender a escuchar, respetar a los compañeros y atender órdenes.
 • Impulsar la creatividad y expresión hacia el exterior.

Contenidos:

 • Situaciones y toma de contacto a través de la expresión corporal.
 • Juegos y actividades dramáticas (ponerse en varias situaciones e improvisar).
 • Montaje teatral y creación de decorados.
 • Actividades de respiración, fonología, relajación, concentración, etc.
 • Actividades que favorecen la expresión oral y comunicación.
 • Realización y exposición de una obra de teatro (según grupos, edades y miembros de la actividad).

Metodología

La metodología será práctica, basada en ejercicios de expresión corporal, técnicas de entonación (control de pausas, respiración…). Se trabajará de forma dinámica y creativa, donde combinaremos muchos juegos y técnicas expresivas. No se trata de aprender un papel teatral, sino de utilizar el teatro como recurso que nos permite jugar, divertirnos y aprender.

¿Porqué elegir expresión corporal y danza?

La expresión corporal en educación infantil está tomando mayor relevancia con el tiempo y, sobre todo, la danza. La danza es un arte donde se utiliza el movimiento del cuerpo como una forma de expresión y de interacción social con fines de entretenimiento y artísticos. La danza la podemos encontrar acompañada de música o sin ella. Ofreceremos al alumnado el descubrimiento e iniciación en el espacio libre, el ritmo. A partir de la curiosidad, experimentamos las diferentes artes del movimiento y toda su riqueza personal y social. Alegría, afirmación y relación con los otros. Todo ello mediante la expresión corporal y la danza.

También podemos definir la danza como “el lenguaje del cuerpo” donde cuerpo y mente se unen para expresar a través de movimientos corporales una explosión de emociones que persiguen la intención de comunicar sentimientos.

OBJETIVOS

Este arte posee un gran contenido en valores pedagógicos como favorecer las relaciones interpersonales , la comunicación dentro del grupo, el desarrollo de los procesos de socialización de los niños, el fomento del trabajo no competitivo y colectivo y por supuesto, el desarrollo del gusto artístico y la capacidad creadora que de esta disciplina nace.

Queremos ampliar su cultura musical y enseñarles que hay mucho más que lo que actualmente nos muestras los medios de comunicación , las redes o ” influencers” . Que sean capaces de conocer, escuchar y decidir cual es su gusto musical favorito y lo más importante que todo absolutamente todo se puede bailar.

ACTIVIDADES

Las sesiones quedarán planteadas para cubrir los beneficios que aporta el baile en los niños y niñas y que son necesarios para su desarrollo físico, psíquico y emocional.

Cuando los más pequeños aprenden a bailar desarrollan capacidades intelectuales, sociales, creatividad y la confianza en uno mismo.

Trabajaremos con una radio gigante , donde cada día apretarán a un botón y la maestra aparecerá con una caracterización acorde con lo que se va a trabajar en la sesión. Iremos enlazando los distintos estilos ( clásico, swing, charleston, country, rock and roll, disco) con formas de mover nuestro cuerpo. Reconoceremos el baile y la exprsión corporal en nuestra vida cotidiana y en el cine. Veremos y representaremos algunas de las escenas de bailes míticos del cine. A final de curso representaremos nuestro propio musical con todos los conocimientos adquiridos.

Peques abrir el campo musical y a BAILAR!

Para esta actividad extraescolar , necesitaran de una mente abierta y de libre pensamiento para crear infinitas posibilidades de cubrir y adornar nuestro cuerpo, más a allá de la frontera de la prenda de vestir como cobertura del frío o el calor. Será un proceso mucho más transgresor y sin barreras, donde lo más importante es creer en nuestros proyectos y justificar su viabilidad. Acompañaremos nuestras creaciones con una mirada al mundo consumista y su repercusión en nuestro planeta. Siendo conscientes de lo que es necesario o no, y como podemos reducir, reutilizar y rediseñar prendas o complementos que ya tenemos y darles una segunda vida. Y a su vez, todo esto acompañado de un contexto histórico y sociocultural desde el principio de la prehistoria hasta la actualidad, como ha ido evolucionando el vestuario y los personajes más emblemáticos y sus aportaciones a la moda más importantes. Conoceremos diseñadores e inventores de prendas que han marcado un antes y un después en el diseño de moda

OBJETIVOS

El objetivo fundamental de la actividad será que los alumnos sean capaces al observar una prenda o uniforme completo reconocer la época a la que pertenece, qué nombre recibe cada una de sus prendas o quién fue el precursor de ese estilo y su impacto en la moda actual. Terminando con la capacidad de crear sus propios diseños, y plasmarlos de forma técnica para que se pudieran realizar en un taller profesional.

ACTIVIDADES

En el desarrollo de las sesiones iremos haciendo un trabajo paralelo de la historia de la moda con creaciones propias utilizando varias técnicas y materiales. Reutilizaremos camisetas para hacer una bolsa, reivindicaremos temas de actualidad con mensajes en nuestras camisetas personalizadas, customizaremos prendas ya existentes, veremos como con botellas de plástico podemos crear joyas, descubriremos el “moulage”, personalizaremos nuestras propias zapatillas, todo esto y mucho más.

Al final de curso serán todos unos grandes diseñadores y mostraremos nuestro trabajo con una pasarela de “Grandes talentos”.

LIVE SPEAKING – Anglés Oral On line

Des del Departament d’Anglés de l’escola veiem que és una gran oportunitat per a practicar la producció oral i la interacció entre iguals dels continguts corresponents a cada curs en un àmbit distendit i familiar al mateix temps.

Valorem que l’adolescència és un moment on cal apropar-se a l’aprenentatge des de diferents vessants, de manera que l’objectiu siga gaudir al màxim durant el procés i considerem que aquesta iniciativa estimula la confiança i augmenta la motivació cap a una llengua estrangera.

CLASSES:

Les classes d’anglés oral on line des de casa estan dirigides al nostre alumnat de 1r a 4t d’ESO. Els grups estaran formats per alumnat de cada classe o amb nivell de competència lingüística similar.

Número aproximat del grup entre 8 i 10 alumnes i sessions de 45-50 minuts.

La temàtica serà molt dinàmica i variada i estarà relacionada amb la que s’estiga treballant a l’aula en cada moment, doncs nosaltres utilitzem la mateixa editorial que ofereix aquesta extraescolar.

No hi haurà tasques i l’horari serà després de l’escola, a partir de les 17.30h.

El professorat és nadiu amb temps d’experiència i formats per l’editorial Burlington. Hi haurà una comunicació fluïda entre el professorat de Burlington i Inés i Maise, profes d’anglés en l’ESO en la nostra escola.

T’animes? Come on!

HORARIS DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS.

INFANTIL
PRIMÀRIA
SECUNDÀRIA
eso
FAMÍLIES
fam
Contacta'ns!

Pots escriure'ns un missatge i et contestarem tan prompte com siga possible.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search