Història de la Terra…

 In ciències, Secundaria

En l’assignatura de biologia de 4t de la E.S.O hem estat treballant en un projecte relacionat amb la cronogeologia. El treball consistia en fer una línia del temps de la historia del nostre planeta, ens dividíem en grups, un grup per a cada època, i no vàrem tindre cap complicació per a escollir.

El disseny del treball consistia en una línia del temps formada per cartolines de colors diferents depenent de la època.

Els primers dies varen ser de recopilació de informació i els dies posteriors a aquestes varen ser de disseny de les cartolines, vàrem acompanyar la informació que aconseguirem els dies previs amb imatges i dibuixos relacionts amb la nostra època en la línia del temps.

Vàrem continuar amb aquest treball al llarg d’una setmana, fent les lletres del mural i ultimant detalls i informació i l’últim dia vàrem juntar-la, encara que no va ser fàcil, perquè vàrem tindre que resolvir alguns problemes de disseny però al cap i a la fi va resultar un treball molt bo del que tota la classe estem orgullosos.

Recent Posts
Contacta'ns!

Pots escriure'ns un missatge i et contestarem tan prompte com siga possible.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search