Infantil

En l’Etapa Infantil, la nostra prioritat principal és que els xiquets i les xiquetes que acudeixen a la nostra escola es senten molt a gust, mentres es desenvolupen de forma harmònica i integral, en els aspectos afectiu, social, físic, intel·lectual… Ens centrem en la integració, la socialització i la participación d’elles i d’ells a tots els nivells.

Tenim una unitat per nivell. Cada grup rep un nom especial relacionat amb un mitjà  de transport. Així, les classes s’anomenen Trens, Vaixells i Avions, corresponent a: 3, 4 i 5 anys.

L´hort

Els professionals que integrem l’equip educatiu som les mestres-tutores expertes en Educació Infantil, i els especialistes en Anglès, Música, Psicomotricitat, Tic’s…

Organitzem l’activitat  quotidiana a partir de l’acció, el joc i les experiències dels nostres alumnes, dissenyant projectes que globalitzen les diferents àrees d’aprenentatge.    Tenim en compte les estratègies  i els ritmes d’aprenentatge del nostre alumnat. L`hort, la biblioteca, les Tertúlies Literàries Dialògiques, la música, la psicomotricitat, les noves tecnologies, la iniciació en l’adquisició de l’Anglès com tercera llengua, també són part molt important del nostre dia a dia. La gestió de les emocions i de les relacions intra i interpersonals està recolçada per la intervenció en aula del Departament d’Orientació, que dissenya activitats especials setmanals o quincenals.

Espais sensorials

Altre aspecte fonamental del nostre projecte educatiu és el programa d’eixides i visites que realitzem, molt especialmente l’estada de diversos dies en una granja escola, que els ajuda a aprendre a conviure, a adquirir hàbits d’autonomia i a gaudir l’emocionant aventura de dormir fora de casa amb els seus amics i amigues.

Considerem molt important la comunicació coordinada i la participació activa de les famílies amb l’escola. Aquesta col·laboració, comporta  que l’alumne gaudisca de la seguretat i l’estabilitat afectiva, tan necessàries per a la seua formació.

Contacta'ns!

Pots escriure'ns un missatge i et contestarem tan prompte com siga possible.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search