JOLLY PHONICS party!!!!

 In 1r curs, English Skills, Primària

El primer grup de Phonics està finalitzat i avui ho hem celebrat pintant ballat i cantant tots junts.

La feina realitzada a English SKILLS en 1r de primària està centrada en  JOLLY PHONICS,  un mètode basat en l’aprenentatge dels 42 sons de la llengua anglesa utilitzant recursos audiovisuals per a facilitar als alumnes l’adquisició de l’idioma anglés, a més de motivar-los per la seua base multisensorial.

Amb este mètode, cada so està constituït per una acció, una imatge que ho representa (imatge amb grafema i un dibuix que comença per aqueix so) i una xicoteta cançó, la qual cosa permet als xiquets i xiquetes aprendre els sons més fàcilment i l’ajuda a recordar-los per a posteriorment llegir.

Els sons són ensenyats en un ordre específic, no alfabèticament, la qual cosa permetrà que els xiquets i xiquetes siguen capaços d’aprendre a llegir paraules al més prompte possible.

És un mètode molt innovador en comparació del mètode tradicional anomenat mètode “Look and Say”, en el qual els xiquets i xiquetes aprenen a llegir paraules completes (ensenyant-los una flashcard amb una paraula completa que han de memoritzar i reconéixer de forma visual posteriorment en un exercici, per exemple).

La utilització de Jolly Phonics facilita:

  • Correcta pronunciació des de l’inici.
  • Ensenya als xiquets a llegir correctament paraules difícils.
  • Aporta una sòlida base per a tota la vida.
  • Ajuda amb l’ortografia en edats superiors.

Recent Posts
Contacta'ns!

Pots escriure'ns un missatge i et contestarem tan prompte com siga possible.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search