LA RODA D´ALIMENTS

 In 3r curs, 4t curs, Primària

“LA RODA DELS ALIMENTS”

Els alumnes de 3r i 4rt de primària han participat junts en una activitat relacionada amb l’assignatura de Naturals, concretament al voltant dels aliments, els diferents tipus que hi ha i la dieta equilibrada.

Per a dur a terme l’activitat, les dues classes es van reunir en una mateixa aula i es van dividir en 10 grups de 6 persones cada un. Una vegada formats el grups, les mestres van repartir un sobre amb els diferents tipus d’aliments que els i les alumnes coneixen (fruita, llegums, fruits secs, hidrats de carboni, etc) i ja estaven preparats per a fer girar la Roda d’Aliments! Quan la roda parava de girar, senyalava un aliment i els grups havien de decidir quin tipus d’aliment corresponia a la imatge, a més de justificar la seua resposta.

Per a acabar amb aquesta activitat de cicle, els mateixos grups van crear la seua pròpia dieta equilibrada, omplint un full amb els dies de la setmana i els 5 menjars principals i les van presentar davant de la resta, els quals en valoraven aspectes positius i negatius.

Ho vam passar molt bé i ja no tenim excusa per no cuidar l’alimentació!

Recent Posts
Contacta'ns!

Pots escriure'ns un missatge i et contestarem tan prompte com siga possible.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search