Novetat en l’Aula de Pedagogia Terapèutica!

 In Escola

Estimades famílies,

com sabeu, el Departament d’Orientació de la nostra escola es composa de la Psicòloga-Orientadora (María José Burgos) i la Mestra de Pedagogia Terapèutica (María Torrejón). A més, a través de la gestió del Departament d’Orientació, contem amb una Mestra d’Audició i Llenguatge del SPE V-04 de Torrent.

En aquesta ocasió us contem sobre la Pedagogia Terapèutica al Drac.

Es tracta d’un recolzament en la millora d’una escola inclusiva, diversa i accessible. La nostra companya María, treballa amb els equips docents d’Infantil, Primària i Secundària, tant de manera  directa, amb l’alumnat, com indirecta, a través de les tutories i especialistes, implementat metodologies, projectes i programacions dins de l’aula.

La notícia és que… tenim una NOVETAT!! La Mestra de Pedagogia Terapèutica ha elaborat una recopilació de recursos PT per a les famílies de l’escola i els mestres en un espai virtual anomenat: AulaPT. A més de ser un lloc on tindreu els recursos sempre a disposició, és un espai on es pot aprendre molt sobre inclusió. Necessari per a comprendre’ns millor 😉

Per a accedir a aquest espai, només teniu que entrar a Clickedu. Trobareu el link de la web en una “Notícia” que apareix nova en l’aplicació.

Esperem que us agrade!

Una abraçada,

Equip Drac.

Recent Posts
Contacta'ns!

Pots escriure'ns un missatge i et contestarem tan prompte com siga possible.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search