PRIMER D’ESO FINALITZA EL PROJECTE D’APRENENTATGE SERVEI AMB L’ACTUACIÓ “SIYAHAMBA” A PARC CENTRAL

 In Escola
Acabem d’arribar d’un dia meravellós, i amb aquesta energia m’abellia compartir amb vosaltres el que ha sigut el treball de tot un trimestre (i un poc més) i que hui s’ha concretat amb l’actuació “Siyahamba” al Festival Primavera, Música i Solidaritat, que organitza l’Ajuntament de Torrent en Parc Central, un acte Cultural adreçat a Escoles d’Educació Especial i al que hem tingut la sort de ser convidats pel Col·legi Squema.
 
Durant un trimestre hem compartit els dilluns per  la vesprada amb l’alumnat i el professorat del col·legi SQUEMA, açò ens ha fet trobar-nos amb molts sentiments, entusiasme, sentiments contradictoris, por, alegria, cansament, conflictes interns i sempre espenta i suport per afrontar allò amb què s’anàvem trobant en cada moment.
Molts treballs personals amb l’alumnat, si hi ha una cosa que tenim clara és que aquesta experiència no ens ha deixat impassibles.
A mi, almenys em deixa mobilitzada profundament, em fa creure més, em fa confiar i saber que sí, que el nostre alumnat està preparat per a enfrontar-se a situacions que requereixen de solidaritat, d’estima, de revisar-se a un o a una mateix i de tirar endavant per arribar al nostre objectiu.
 
Sent un profund agraïment per haver pogut dur a terme aquest projecte:
 
Gràcies a l’equip del Col·legi Squema, que ho ha posat, en tot moment, molt fàcil i ha compartit l’entusiasme.
Gràcies a la classe de 1r d’ESO, per decidir entusiasmar-se i treballar baix la fórmula d’Aprenentatge Servei, comprometre’s i dur-ho a terme, hi ha hagut moments complicats, però ho hem aconseguit!!
Gràcies a l’equip directiu del Drac, qui en tot moment ha recolzat la proposta.
Gràcies a Pere, per ser la música del Drac.
Gràcies a Maria pel contacte amb Squema i per eixe toc artístic i col·laborador.
Gràcies a Carles, per fer-me estimar cada dia més la música.
Gràcies a tot el professorat de l’ESO per donar suport i posar fàcil, com sempre, projectes i vivències com aquestes.
Gràcies a les famílies de Primer d’ESO per animar els vostres fills i filles i compartir, quan heu considerat necessari, els seus sentiments.
Gràcies a Silvia, Contxa, Beti, MªJesús, Àfrica i Tere, les 6 mares que ha donat molt del seu temps al projecte, sabem que a molts més us hauria agradat i no us ha sigut possible, gràcies també, a qui en la ombra ens animava.
Gràcies a la meua Cooperativa, elDrac, per prestar l’escenari perfecte perquè puguem posar en marxa tants i tants projectes.
Gràcies per confiar companyes i companys.
GRÀCIES!!!!!!!!!
Recent Posts
Contacta'ns!

Pots escriure'ns un missatge i et contestarem tan prompte com siga possible.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search