SECUNDÀRIA

Una nova Etapa, quatre anys per a créixer.

L’adolescència és el nostre entorn, un procés molt intens, ple de canvis, descobriments i oportunitats …Una aventura.

És el moment del seu desenvolupament personal, l’adquisició d’autonomia i la capacitat d’adaptació a la nova realitat, al món, és el nostre objectiu. Consolidant els Valors que ens defineixen com Escola. Serem més crítics, més sensibles, cooperarem més i lluitem més per millorar la nostra societat.

Moltes assignatures, moltes tasques, exàmens més difícils… el repte que, dia a dia, acompanyats pel professorat garanteix una formació integral.

Aquesta Etapa també es caracteritza per les moltes experiències i temps de compartir i conviure, les nostres eixides i activitats complementàries són l’eina perfecta per a desenvolupar aquestos aspectes que considerem fonamentals.

Tots i totes creixem junts.

Algunes de les característiques de l’ESO al Drac són:

 • Tutories compartides: dos tutors en cada curs.
 • Desdoblaments heterogenis o codocència (dos professors per aula) en gran part de les assignatures.
 • Projectes multidisciplinars entre assignatures.
 • Treball per àmbits:
  • Àmbit científic-tecnològic: Biologia-Tenologia
 • Projectes d’autogestió:
  • Projecte medioambiental EcoDrac (50×50)
  • Patis: Paradeta de jocs
  • Resolució de conflictes: Mediació
  • Assemblea delegats.
 • Viatge de convivència a la neu en 1r i 2n d’ESO.
 • Intercanvi amb alumnat alemany i viatge a Alemanya a 3r d’ESO
 • Acollida d’alumnat irlandés a 3r/4t d’ESO.
 • Viatge final d’estudis a 4t d’ESO.
 • Itinerari específic d’eixides formatives.
 • Projectes aprenentatge servei.
 • Convivència cap a allò dialògic i no punitiu.

El lema dels alumnes de 1r és…

                 Si vens en un somriure sempre hi seràs convidat.

                 La nostra classe …

El curs de 2n de l’ESO som una classe que el nostre lema és COMPARTIR ÉS VIURE!

Estem molt unit i unides des de principi de curs encara que som diferents som una pinya on no tenim “malos rollos”.  Volem que hi haja un gran companyerisme entre tots nosaltres, intentem ajudar-nos i el respecte entre totes i tos és fonamental per a una bona convivència. Som un grup molt extrovertit i tenim molt bona relació amb la resta de cursos, també ens agraden molt les nostres tutores.

Som amables, sociables, divertits… estem units per la CORDA de l’AMISTAD. També som parladors però intentarem millorar açò, si ens fiquem, ho aconseguim!!!. Celebrem els nostres aniversaris i això al principi de curs ens xocava una mica,  però ara sabem que és per a compartir una estona agradable entre tots nosaltres i saber que hi ha companys i companye als quals podem conèixer un poc millor.

Viva 2n de l’ESOOOOO !!!

3er ESO

La nostra classe. Som la classe de tercer de l’ESO: Som sorollosos i xarradors

. La nostra classe destaca sobretot en què és molt variada ja que hi ha molts tipus de persones i malgrat això, moltes vegades ens continuem portant bé. Ens agrada estar en els nostres mini grups, però ens sentim part del grup gran també. És a dir, estem separats i units al mateix temps. Ens agrada passar-ho bé i ballar, cantar i fer esport. Quan volem som entusiastes, treballadors i afectuosos. Dins de la nostra classe tenim persones amb talents molt interessants. Som una classe graciosa, amable i divertida.

Nuestra clase. Somos la clase de tercero de la ESO: Somos ruidosos y habladores. Nuestra clase destaca sobre todo en que es muy variada ya que hay muchos tipos de personas y a pesar de eso, muchas veces nos seguimos llevando bien.  Nos gusta estar en nuestros mini grupos, pero nos sentimos parte del grupo grande también. Es decir, estamos separados y unidos al mismo tiempo. Nos gusta pasarlo bien y bailar, cantar y hacer deporte. Cuando queremos somos entusiastas, trabajadores y cariñosos. Dentro de nuestra clase tenemos personas con talentos muy interesantes. Somos una clase graciosa, amable y divertida.

Som 4t de l’ESO i volem gaudir al màxim el nostre últim any al Drac.

Som una classe molt familiar, ens ajudem tots com a grup i estem agraïts per la classe que tenim… Impossible d’aborrir-se!

Tenim moltes ganes de tancar feliçment aquesta etapa a Tenerife.

“Chavales os echaremos de menos”

Contacta'ns!

Pots escriure'ns un missatge i et contestarem tan prompte com siga possible.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search