Una convidada de luxe. Trinidad Moreno Cobos

 In 5é curs, 6é curs, Activitats

El dilluns 12 de març vàrem tindre una convidada de luxe en 5é i 6é. Trinidad Moreno la actual tècnica d’Igualtat de l’ajuntament de Catarroja, una persona compresa amb una extensa carrera professional orientada des de fa molts anys al tema d’igualtat.

Trini  va fer una xerrada per a l’alumnat de 5é i 6é orientada a la reflexió i la consciència al voltant de la realitat social en la que vivim respecte a la igualtat de gènere. Varen reflexionar sobre el rol i els estereotips de gènere  que estan impressos a la nostra societat, en la quotidianitat, els anomenats micromasclismes, la publicitat, les sèries televisives….

Ens va deixar també material per que aquesta xerrada no siga una reflexió d’un moment sinó que puguem fer-la extensible a molts moments…

Trinidad Moreno Cobos. Llicenciada en Ciències Biològiques i Màster en Gènere i Polítiques d'Igualtat (UVEG). Agent d'Igualtat i coordinadora del Servei d'Atenció a la Violència de Gènere durant cinc anys per a l'Ajuntament d'Alfafar.
Creadora i dinamitzadora de la Plataformacomunitat virtual Dones amb Habitació Pròpia i de Viva la Woolf, un projecte d'innovació social amb perspectiva de gènere que inclou la primera tenda amb micromecenazgo pel emprendimiento de creatives (Shopfunding), a més de ser un projecte per a la formació i el foment de l'apoderament de dones. la consultoria, el disseny de projectes i la gestió cultural amb perspectiva de gènere. Formadora i ponent sobre feminisme, violència de gènere i polítiques culturals locals amb perspectiva de gènere.
És vocal de Clàssiques i Modernes, Associació per a la Igualtat de Gènere en la cultura. Creu fermament que la força creadora de les dones ha mogut, mou i seguirà movent el món.

Gràcies Trini, i gràcies també a Beatriz pel contacte.

Recent Posts
Contacta'ns!

Pots escriure'ns un missatge i et contestarem tan prompte com siga possible.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search