Horari Extraescolars 2018-2019. (fent clic ací)

Tant a mig dia com de vesprada l’alumnat pot complementar el seu aprenentatge des de diferents àmbits:

el físic amb activitats esportives, lingüístic amb aprenentatge d’idiomes, artístic amb la música i el teatre, estratègic amb activitats de lògica…

Quina combinació elegeixes?

Activitats extraescolars
TEATRE (Totes les edats a partir de vaixells)

“El nostre projecte AULA JOVE DE TEATRE, consisteix en la realització d’activitats que, a partir d’una dinàmica expressiva plena, et facilitarà el desenvolupament de les capacitats creatives i comunicatives. Creiem que podríeu trobar, en aquesta activitat, l’espai i el temps adequats per a projectar totes les vostres inquietuds i, tal vegada, descobrir respostes pròpies. És en aquesta etapa d’inestabilitat i de recerca, de reafirmar fonaments i batallar contra els complexos que us assolen, quan l’espai d’obertura cap a l’entorn, cap a la col·lectivitat, es fa indispensable. La línia d’acció de L’AULA JOVE segueix, per tant, dues direccions: -Desenvolupar el creixement personal. -Expandir la potencialitat creativa i expressiva cap a l’exterior.

ESCACS- ajedrez (primària i ESO)

En un primer nivell els xiquets i les xiquetes experimenten el què són els escacs, aprenen a: com i a on poden moure les peces, la importància que te el centre del tauler, les trampes típiques per a principiants i exercicis bàsics de càlcul.

En un segon nivell aprenen a utilitzar la lògica als escacs, partint de les obertures del joc i ampliant la informació a: posicions del joc, exercicis d’obertura, del mig joc i de final, així com errades més freqüents per anar superant-se en aquest esport mental.

1 sessió setmanal.

 

TALLER LÓGICA-MENTE (infantil i primària)

Activitat dirigida a entrenar el pensament llògic-matemàtic, practicar conceptes apresos a classe  a través de propostes lúdiques i amenes. S’afavorirà la creativitat a l’hora de resoldre problemes, així com el debat i la recerca de diferents estratègies.
Pensem amb les mans, utilitzem cartes, daus, cigrons, tapons, gots de plàstic… tot un GIMNÀS PER AL CERVELL!!

1 sessió setmanal.

MULTIESPORT (Vaixell i Avions)

Els xiquets i xiquetes comencen a conèixer diferents tipus d’esports a través del joc. Es treballa la psicomotricitat i van assolint el respecte i l’acceptació de normes mentre gaudeixen en l’ambient de joc.

ATLETISME (de 3r primària a ESO)

 

L’atletisme té valor educatiu en si mateix: per la seva riquesa motriu, gran varietat d’habilitats i destreses bàsiques que comprendre. A més serveix de base per al desenvolupament d’altres esports d’equip.

 

 

Les especialitats que s’aniran entrenant estaran relacionades amb les proves que es realitzaran a la Mini Olimpíada d’Atletisme:

– carreres de resistències i velocitat com els revels,

– els llançaments de disc, pes i javelina,

– els salts de longitud i altura,

– carrera de tanques.

Sempre basant-se en el joc, sense deixar de costat la tècnica necessària per a totes les especialitats.

Com disposem d’un medi natural tan pròxim també realitzarem eixides al camp per a entrenar el camp a través.

Durant el curs seran proves locals i per a finalitzar, a juny, es celebra la Mini Olimpíada de Torrent, en el Parc Central. Competiran les categories benjamí (3 i 4t Pr.) i aleví (5 i 6t Pr.) d’escoles de Torrent.

VÒLEI i VÒLEI Competició (primària)

VOLEI

És un esport d’equip on fomentem la integració de tots els components i promovem hàbits saludables. En l’activitat entrenem la tècnica i la tàctica. Conforme avancen, juguem partits amistosos entre nosaltres, però no hi ha competició amb altres escoles.

Els equips s’agrupen per categories d’edat.

1 sessió setmanal.

 

VOLEI COMPETICIÓ

Aquesta activitat està més destinada al perfeccionament en la tècnica i tàctica. Es participa en la Lliga Provincial dels Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana. També s’organitzen matinals de les Lligues Comarcals dels Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana.

Als partits duran samarreta d’equip.

Els equips s’agrupen per categories d’edat.

2 sessions d’entrenament setmanal.

BÀSQUET i BÀSQUET Competició (primària)

És molt important que aprenguen valors a través del joc. L’esport ajuda al desenvolupament integral del xiquet/a i adolescent.

Per a contribuir a aquest desenvolupament actuem des de tres àmbits:

– Educació Física i motriu a través de la pràctica i aprenentatge del bàsquet.

– Educació Intel·lectual, volem crear jugadors capaços de solucionar problemes del joc de manera intel·ligent.

A més, ajudarem a la formació acadèmica dels jugadors facilitant el seu hàbit d’estudi.

– Socialització i Respecte. Fomentar el respecte i amor pel club, pels companys, entrenadors, rivals, àrbitres, públic….

PRE-BENJAMÍ: Sense competició.  Sols amistosos.nbttorrent, Escola el Drac

BENJAMÍ: Lliga Municipal (Torrent).

ALEVÍ: Lliga Municipal (Torrent).

Estem associats amb el Nou Bàsquet Torrent.

VIOLÍ Métode Suzuki (Infantil)

L’escola El Drac oferix als seus alumnes, així com als simpatitzants d’esta metodologia la possibilitat d’educar als seus fills en una nova metodologia. Podrem comprovar com es pot utilitzar la música en edats primerenques per a educar i desenvolupar tot el talent dels més xicotets.

Esta nova metodologia permet començar des dels tres anys. Per a això comptem amb un professor titulat per l’Associació Europea del Mètode Suzuki.

VIOLÍ i VIOLA (primària)

Tenim com a principal objectiu, l’aprendre a “gaudir de la música” a través de la interpretació, sols i en grup. Per això treballem la concentració i l’ordre mental a l’hora de la pràctica, utilitzant una metodologia innovadora que ens permet assolir els objectius desitjats. De la mateixa manera es treballa en la socialització dels alumnes, atenent a valors com el respecte i la col·laboració tant en l’àmbit personal com en el musical.

TEA TIME! English conversation skills (ESO)

Amb una tassa en mà i degustant una de les begudes més tradicionals de Regne Unit, el té, passarem mitja hora a la setmana de conversa dinàmica en anglès. Un temps per a gaudir una estoneta d’aquest idioma tractant situacions reals i quotidianes, i com no rodejats de la cultura dels països de parla anglesa.

Welcome to Tea time!

ZUMBA (ESO)

És el perfecte balanç entre gimnàstica aeròbica i ball, on cada moviment, cada gir, cada bot, cada pas i cada rutina estan perfect

 

ament sincronitzats amb la melodia, la lletra i el ritme de les cançons. Les classes han sigut dissenyades per a exercitar tots els músculs del cos de forma progressiva, enfortint els principals grups musculars i activant a fons el sistema cardiorespiratori. Alguns dels objectius que es perseguixen amb esta activitat són endinsar-los en el món de l’esport, d’una forma divertida, aprendre els passos bàsics pe

rquè en un futur puguen continuar amb esta activitat tenint ja un mínim coneixement i la base d’este esport, fomentar la camaraderia i l’amistat entre tots els alumnes sense distinció de cap classe, desenrotllament de la part psicomotriu del xiquet/a.

COMUNICA-T (ESO)

Aprendre a parlar en públic, no sols millora les habilitats de comunicació sinó que ajuda a augmentar la confiança en un mateix. A més, gràcies a l’oratòria, aconsegueixen desenvolupar altres habilitats importants com el saber organitzar-se, debatre, argumentar o defendre una idea. La persuasió i el lideratge també es cultiven parlant en públic. Està comprovat. De cara al futur, els xiquets i xiquetes que reben una educació que integra les claus de l’oratòria tenen moltes més possibilitats de destacar a l’hora d’integrar-se en un nou equip, fer presentacions, buscar un treball i inclús, muntar la seua pròpia empresa. Però pensant en el present, l’oratòria els ajuda a rendir millor en el col·le i aprenen a comunicar i expressar-se.

MANS CREATIVES (Primària)

En esta activitat s’oferixen una àmplia gamma de recursos plàstics on cada xiquet pot plasmar qualsevol idea en diversos materials, desenrotllant així la seua creativitat. Utilitzant el calendari escolar, replet d’ocasions,

distintes, podrem abordar un nou tema que desenrotllar en el nostre taller: Nadal, Halloween, dia de la mare, del pare, Carnaval… D’esta manera els tallers estan plens de contingut i els xiquets tenen major motivació per a desenrotllar una idea.

TALLER CONTACONTES I TITELLES (infantil)

Es tracta d’aconseguir despertar la imaginació, la desinhibició i l’interès del xiquet/a per la literatura infantil. Treballarem diversos contes durant el curs i cada ú ho exposarem de manera diferent: lectures divertides, titelles, jocs, preguntes, buscant sempre connectar amb ells i elles.

Utilitzem contes i històries que desperten les emocions dels més xicotets.

DRACTUKADA (a partir de 10 anys)

PROVA la DracTukada!

Vine a provar a tocar en la Batukada del cole el dimarts 3 d’octubre de 17’15h a 19’15h.

No és necessari que tingues pràctica prèvia ni que dugues instrument, te’l prestem!

Obert a tota la comunitat escolar (mares, pares, iaios, iaies, veïns/es, personal del centre i alumnat major de 10 anys).

Si t’abellix assajar però no te ve be el dia, comenta’l, potser podem canviar dates.

 

Per favor, avisa si estàs interessat/da.

Persona de contacte: Diana (administració)

PEQUEBALL (de trens a 2n primària)

Els objectius que esperem amb la realització de l’activitat és que els xiquets aprenguen i a més es divertisquen en moviment! L’aprenentatge sol ser ràpid ja que les alumnes se solen sentir atrets per la música i per això mostren un interès. És una activitat basada en un conjunt de moviments realitzats al ritme de la música i treballem quasi tot tipus de balls. Açò ens permet educar al nostre cos donant-li una bona base, de manera que cada vegada siga més fàcil aprendre balls amb major complexitat.

IOGA (infantil,1r i 2n de primària)

Les classes de ioga per a xiquets són una meravellosa manera d’augmentar la coordinació, l’autoconsciència, la confiança i l’autoestima mentres s’estiren i enforteixen el cos. Desenrotlla una bona postura i ajuda a mantindre la flexibilitat natural del xiquet, millora la coordinació i l’equilibri, promou patrons de son saludable i ensenya a relaxar-se. Millora els nivells de concentració, millora la confiança en si mateix a través de tècniques de respiració i anima els xiquets a expressar-se de manera individual.

Contacta'ns!

Pots escriure'ns un missatge i et contestarem tan prompte com siga possible.

No pots llegir-lo? Canvia el text.

Escriu el que busques i polsa enter