Horari Extraescolars 2017-2018

Tant a mig dia com de vesprada l’alumnat pot complementar el seu aprenentatge des de diferents àmbits:

el físic amb activitats esportives, lingüístic amb aprenentatge d’idiomes, artístic amb la música i el teatre, estratègic amb activitats de lògica…

Quina combinació elegeixes?

Activitats extraescolars
TEATRE (Totes les edats a partir de vaixells)

“El nostre projecte AULA JOVE DE TEATRE, consisteix en la realització d’activitats que, a partir d’una dinàmica expressiva plena, et facilitarà el desenvolupament de les capacitats creatives i comunicatives. Creiem que podríeu trobar, en aquesta activitat, l’espai i el temps adequats per a projectar totes les vostres inquietuds i, tal vegada, descobrir respostes pròpies. És en aquesta etapa d’inestabilitat i de recerca, de reafirmar fonaments i batallar contra els complexos que us assolen, quan l’espai d’obertura cap a l’entorn, cap a la col·lectivitat, es fa indispensable. La línia d’acció de L’AULA JOVE segueix, per tant, dues direccions: -Desenvolupar el creixement personal. -Expandir la potencialitat creativa i expressiva cap a l’exterior.

ESCACS- ajedrez (primària i ESO)

En un primer nivell els xiquets i les xiquetes experimenten el què són els escacs, aprenen a: com i a on poden moure les peces, la importància que te el centre del tauler, les trampes típiques per a principiants i exercicis bàsics de càlcul.

En un segon nivell aprenen a utilitzar la lògica als escacs, partint de les obertures del joc i ampliant la informació a: posicions del joc, exercicis d’obertura, del mig joc i de final, així com errades més freqüents per anar superant-se en aquest esport mental.

1 sessió setmanal.

 

Taller LÓGICA-MENTE (primària)

Activitat dirigida a entrenar el pensament llògic-matemàtic, practicar conceptes apresos a classe  a través de propostes lúdiques i amenes. S’afavorirà la creativitat a l’hora de resoldre problemes, així com el debat i la recerca de diferents estratègies.
Pensem amb les mans, utilitzem cartes, daus, cigrons, tapons, gots de plàstic… tot un GIMNÀS PER AL CERVELL!!

1 sessió setmanal.

MULTIESPORT (Vaixells, Avions i 1º de primària)

Els xiquets i xiquetes comencen a conèixer diferents tipus d’esports a través del joc. Es treballa la psicomotricitat i van assolint el respecte i l’acceptació de normes mentre gaudeixen en l’ambient de joc.

ATLETISME (de 2º a 6º primària)

 

L’atletisme té valor educatiu en si mateix: per la seva riquesa motriu, gran varietat d’habilitats i destreses bàsiques que comprendre. A més serveix de base per al desenvolupament d’altres esports d’equip.

 

 

Les especialitats que s’aniran entrenant estaran relacionades amb les proves que es realitzaran a la Mini Olimpíada d’Atletisme:

– carreres de resistències i velocitat com els revels,

– els llançaments de disc, pes i javelina,

– els salts de longitud i altura,

– carrera de tanques.

Sempre basant-se en el joc, sense deixar de costat la tècnica necessària per a totes les especialitats.

Com disposem d’un medi natural tan pròxim també realitzarem eixides al camp per a entrenar el camp a través.

Durant el curs seran proves locals i per a finalitzar, a juny, es celebra la Mini Olimpíada de Torrent, en el Parc Central. Competiran les categories benjamí (3 i 4t Pr.) i aleví (5 i 6t Pr.) d’escoles de Torrent.

VÒLEI i VÒLEI Competició (de 2º primària a ESO)

VOLEI

És un esport d’equip on fomentem la integració de tots els components i promovem hàbits saludables. En l’activitat entrenem la tècnica i la tàctica. Conforme avancen, juguem partits amistosos entre nosaltres, però no hi ha competició amb altres escoles.

Els equips s’agrupen per categories d’edat.

1 sessió setmanal.

 

VOLEI COMPETICIÓ

Aquesta activitat està més destinada al perfeccionament en la tècnica i tàctica. Es participa en la Lliga Provincial dels Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana. També s’organitzen matinals de les Lligues Comarcals dels Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana.

Als partits duran samarreta d’equip.

Els equips s’agrupen per categories d’edat.

2 sessions d’entrenament setmanal.

BÀSQUET i BÀSQUET Competició (de 2º primària a ESO)

És molt important que aprenguen valors a través del joc. L’esport ajuda al desenvolupament integral del xiquet/a i adolescent.

Per a contribuir a aquest desenvolupament actuem des de tres àmbits:

– Educació Física i motriu a través de la pràctica i aprenentatge del bàsquet.

– Educació Intel·lectual, volem crear jugadors capaços de solucionar problemes del joc de manera intel·ligent.

A més, ajudarem a la formació acadèmica dels jugadors facilitant el seu hàbit d’estudi.

– Socialització i Respecte. Fomentar el respecte i amor pel club, pels companys, entrenadors, rivals, àrbitres, públic….

PRE-BENJAMÍ: Sense competició.  Sols amistosos.nbttorrent, Escola el Drac

BENJAMÍ: Lliga Municipal (Torrent).

ALEVÍ: Lliga Municipal (Torrent).

Estem associats amb el Nou Bàsquet Torrent.

VIOLÍ Métode Suzuki (Infantil)

L’escola El Drac oferix als seus alumnes, així com als simpatitzants d’esta metodologia la possibilitat d’educar als seus fills en una nova metodologia. Podrem comprovar com es pot utilitzar la música en edats primerenques per a educar i desenvolupar tot el talent dels més xicotets.

Esta nova metodologia permet començar des dels tres anys. Per a això comptem amb un professor titulat per l’Associació Europea del Mètode Suzuki.

VIOLÍ i VIOLA (primària i ESO)

Tenim com a principal objectiu, l’aprendre a “gaudir de la música” a través de la interpretació, sols i en grup. Per això treballem la concentració i l’ordre mental a l’hora de la pràctica, utilitzant una metodologia innovadora que ens permet assolir els objectius desitjats. De la mateixa manera es treballa en la socialització dels alumnes, atenent a valors com el respecte i la col·laboració tant en l’àmbit personal com en el musical.

ALEMANY (ESO)

 

Volkswagen, Schumacher, Schwarzkopf… segur que et sonen aquestes paraules, veritat? Saps més alemany del que penses! Vine al nostre curs d’alemany a comprovar que no és tan difícil com diuen i que, a més, pot ser fins i tot divertit! Farem jocs, vorem videos, usarem aplicacions online a l’internet… Tot açò perquè, d’una forma amena i sense adonar-te, aprengues les bases de l’idioma més parlat de la Unió Europea. Auf Wiedersehen!

TEA TIME! English conversation skills (ESO)

Amb una tassa en mà i degustant una de les begudes més tradicionals de Regne Unit, el té, passarem mitja hora a la setmana de conversa dinàmica en anglès. Un temps per a gaudir una estoneta d’aquest idioma tractant situacions reals i quotidianes, i com no rodejats de la cultura dels països de parla anglesa.

Welcome to Tea time!

DEFENSA PERSONAL (ESO)

L’activitat extraescolar de “Defensa personal” consisteix a donar als i les joves les eines necessàries per a poder reaccionar a qualsevol situació agressiva o inesperada que es puga donar fora de casa. La defensa personal pretén conscienciar que la violència sempre es negativa, i sols hem d’actuar en defensa pròpia o de l’indefens i mai per a atacar. Per tant, es tracta de treballar tant aspectes físics i tècnics com aspectes mentals d’autocontrol i gestió de sentiments, per tal d’evitar la violència.

IMASO (ESO)

Formació oferim un taller de Creativitat, Imatge i So on poden explorar les noves tecnologies i la creativitat. El nostre mètode innovador es basa en experiències musicals i audiovisuals de traball en equip. Oferim la possibilitat de realitzar actuacions i presentar els treballs en red. Crear curtmetratges, doblar pelis, efects de so, videoclips, radiodifusió, transformació del so… tot amb micròfons, la taula de so, mòvil, l’ordinador, uns bons altaveus i molta creativitat!

MANS CREATIVES (Primària)

La missió d’aquesta activitat és la d’acostar l’argila als xiquets i xiquetes d’entre els 2 i 12 anys, ja que este material tradicional transmet sensacions molt interessants, ajuda a la relaxació, afavoreix la imaginació, la creativitat i fomenta la capacitat d’observació.

La idea és realitzar diferents peces ja siga amb argila o jumping clay i que després les decoren, sent l’alumnat sempre el protagonista del seu treball. Per a això, es crearà un ambient distés i de gaudi, perquè la creativitat es manifeste sense por de l’equivocació.

FUTBITO (ESO)

DRACTUKADA

PROVA la DracTukada!

Vine a provar a tocar en la Batukada del cole el dimarts 3 d’octubre de 17’15h a 19’15h.

No és necessari que tingues pràctica prèvia ni que dugues instrument, te’l prestem!

Obert a tota la comunitat escolar (mares, pares, iaios, iaies, veïns/es, personal del centre i alumnat major de 10 anys).

Si t’abellix assajar però no te ve be el dia, comenta’l, potser podem canviar dates.

 

Per favor, avisa si estàs interessat/da.

Persona de contacte: Diana (administració)

LIVING ENGLISH

Living English va sorgir com a proposta d’un grup de pares i mares de incloure una hora més d’anglés en les extraescolars de migdia (a més de la complementària English Drama).

Durant aquesta hora, dividida en dues sessions de 30 minuts, els alumnes fan immersió en la pràctica oral de l’idioma, sense llibres ni llibretes, mitjançant l’escolta- repetició i la pràctica individual, per parelles i grupal.

A través de Living English, els més menuts de primària aprenen estratègies de comunicació per a interactuar amb la resta en la llengua anglesa.

Contacta'ns!

Pots escriure'ns un missatge i et contestarem tan prompte com siga possible.

No pots llegir-lo? Canvia el text.

Escriu el que busques i polsa enter